Suomi ei toimi hyvä peppu

suomi ei toimi hyvä peppu

Tissit ovat extraa Pyöreä kiinteä ja täyteläinen peppu pitää olla, mielellään sellainen kuin bodarinaisilla: Niitä on salilla mmukava kattoa: Jos sääret ovat priimaa, kaikki muukin on priimaa. Jos on oikein hyvä peppu niin se on jo paljon. Näin se vaan on. Jos on jo kaksikymppisenä lattapeppu tai leveä kuin parisänky niin sitä voi vaan kuvitella minkälainen on sitten 10, 20 tai 30 vuoden päästä Ei kannata huonoja peppuja katella ollenkaan. Hyvä perse on timmi ja tietyn muotoinen.

Urheilija naisilla sellaisia esim. Olen tyttö mutta jos saan vastata niin Katselen enemmän rintoja mutta ehdottomasti perse. Huono perse pilaa suuren osan sekä miestä että naista. Itselläni on aina ollut hyvät rinnat ja pidän itsekin paljon nimenomaan isoista rinnoista.

Tosin täytyy sanoa että rinnoissa muoto on paljon kokoa tärkeämpi, isoista tisseistä ei ole mitään iloa jos ne roikkuvat eivätkä ole kiinteät. Koko on enemmän vaan , ei pienirintaisissa naisissa ole mitään vikaa. Tisseistä on aina iloa miehelle jos nainen on sinut niiden kanssa ja päinvastoin. Mitään yhtä parasta kokoa ei ole olemassa, se on ns. Muodon suhteen olet täysin oikeassa mutta kaikki ei tykkää samanmuotoisista. Naiset näyttävät yleensä pilaavan tissien muodon rintaliveillä. Kauniistakin saa rumat kun ne kiskotaan liiveillä muodottomiksi kauas toisistaan.

Pienet rinnat on yleensä kauniimmat. Miksi naiset käyttävät yleensä väärän kokoisia ja -mallisia liivejä? Onko kyse liivien hinnasta vai naisten tyhmyydestä??? Naisen perseessä on jotain sellaista sanoinkuvaamatonta kauneutta ja seksikkyyttä, joka on täysin ainutlaatuista. Koska kyse on siis naisen perseestä olisi nuo kummalliset sivuhuomiot syytä jättää jo pois: Ainakaan en näe siinä mitään arveluttavaa Tissit on mun mielestä paremmat.

Hyvät tissit naisen tekee! En kumpikaan-mies ja kummassakaan ruumiinosassa ei ole mielestäni hirveästi katsomista; kaksi vierekkäistä myökkyä, joko vartalon etupuolen yläosassa, tai takapuolen alaosassa eivät mielestäni pidä sisällään mitään erityisen esteettisesti kiinnostavaa tai persoonallista.

Tämä ei tarkoita että nuo ruumiinosat olisivat mielestäni täysin yhdentekeviä, mutta jos puhutaan naisen ulkoisista piirteistä, jotka saavat minut syttymään, tai joita itse tykkäisin katsella, niin kyllä ne löytyvät yleensä ihan eri ruumiinosista. Ei siinä mitään, jos joku tykkää noista nimenomaisista ruumiinosista, mutta on tässä vuosien varrella oikeasti alkanut rasittaa tämä näiden kahden partialismin omaavien jatkuva fetissiensä ylikorostaminen netissä.

Missä ovat kaikki "Sääret vai jalkaterät"-, tai "Napa vai kainalokuopat"-aloitukset? Miksi mistään muusta fetismistä ei väylätä sataatuhatta erillistä aloitusta kuin aina vaan näistä kahdesta? Hyvä perse voi olla monenlainen: Jalatkin saa olla tosi isot, lihaksikkaassa tai pienet kunhan ovat hoikassa varressa, eikä liikaa selluliittia. Tissien koolla ei ole väliä, isot luomut, silikonit, keskikokoiset tai vaikka olemattoman pienet, kunhan eivät liikaa roiku.

Jonkun vasta julkaistun tutkimuksen mukaan älykkäillä naisilla on iso perse ja pienet tissit. Voiko olla niin, että tyhmät miehet on kiinnostuneita naisista joilla on suuret rinnat? Kummankaan kysytyn koolla ei ole vaikutusta minuun. Minua viehättää vain luomutissien kaunis muoto ja asento.

Pienet on usein ei aina kauniin muotoiset. Liian usein rinnat pilataan venyttämällä ne liiveillä kauas toisistaan. Olen näköjään älykäs, no sehän tiedettiin jo. Tuossa jo mainittiinkin muut ruumiinosat. Piti siis kysymäni, että onko kukaan pohjemies? Yksi eksä oli, kuolasi mun paksuille sporttipohkeille yhdistettynä hoikkiin nilkkoihin. Onko normaalia vaiko jokin fetissi. Eri kastia siis kuin säärimiehet.

Eiköhän se ole aivan ns. Kaikilla on ne omat heikkoutensa.. Ei tarvi kuin vähän pyöräillä niin johan kasvaa pohkeet kuten reidetkin. Ja yksinkertaisesti hyvä juttu kun jotkut älyää hakeutua mieleistensä oloisten seuraan. Miehenä varmaan ei hirveästi kannata huudella jos esim. En minäkään naisena huutele vastaavasti siitä, kun tykkään mm. Mut niitähän riittää yks hyvä kerrrallaan ;. Ei se että ilmiölle on olemassa oma sanansa ja psykologinen kategoriointi tee siitä ilmiönä mitenkään arkikäsitteenä epänormaalia ja nyky-psykologiassa on laajalti vallalla se käsitys, että yhtään "normaalia" ihmistä ei ko.

Itse pidän yleisesti avointa omien fetissiensä julkihuutelua aika mauttomana ja lapsellisena vähän samaan tapaan kuin vaikkapa omilla seksikokemuksillaan retostelua , eivätkä tissit ja perseet muodosta minun silmissäni tähän asiaan mitään selkeää poikkeusta vain siksi, että ne olisivat muka jotenkin "yleisesti hyväksytympiä" fetissejä.

Mitä nyt tuossa selvittelin asiaa, niin taitaa varsinainen fetisismi erota melko lailla siitä, kokeeko jonkun ruumiinosan vähemmän spesifisti seksuaalisesti viehättäväksi. Eli toinen katsoo kampausta, toinen pyllyä, tissiä, pohjetta tai selkäkarvoja: Ja tuo "vähemmän spesifi seksuaalinen viehätys" on käsitteenä myös vähän hämärä. Itse näen asian niin, että jos ihminen osaa itse nimetä asian, jota hän pitää seksuaalisesti viehättävänä kuten osapuilleen kaikki tähänkin ketjuun kommentoijat näyttäisivät osaavan , se seksuaalinen viehätys on minusta jo silloin aikas spesifi.

Ainakaan minun kuulemani ja lukemani perusteella seksuaalisen fetissin ei tuon spesifimpi tarvitse ollakkaan; se voi olla spesifimpikin esim. Katselin tietenkin viralliset määritelmät. En huomannut että kuulemasi ja lukemasi lähteet olisi laitettu tänne kaikille tiedoksi?

Fetisismi poistui melko vasta sairausluokituksesta, kuului aikaisemmin sukupuolisiin kohdehäiriöihin. Täältä löytyy luotettavaa kamaa: Wikipediassa oli lähteenä Duodecimin julkaisu, ja sen pohjalta mainittiin, että myös ihmisen ruumiinosa tai ominaisuus voi olla fetissi. Lukemani perusteella ymmärsin, että fetissillä ja normaalilla kiihottumisella jostain ominaisuudesta on aste-ero.

Jos viehättyy seksuaalisesti vaikkapa blondeista enemmän, mutta tummatkin kelpaavat eikä vaalea tukka sinänsä saa aikaan erityistä kiihotusta, ei tietenkään ole fetisismistä kysymys.

Jos katselee kauniita sääriä kivalla tytöllä, ei vielä ole fetisisti, jos kiihottuu voimakkaasti vain jaloista, varmaan on. Lisäksi ulkonevat rinnat jne. No, tulipa selviteltyä itsellekin: Tuo antamasi linkki ei toimi, heittää vaan ruudulle tämän näköisen tekstin: TK", line Mutta juu eipä minulla itsellänikään olisi esittää kuin jotain Wikipedia-sivustoja, kun loput olen lukenut ajan saatossa, jostain melko sattumanvaraisesti vastaan tulleista lääketiedettä sivuavista uutisista, joten myönnän että lähdekritiikissäni saattaa hyvinkin olla jonkinmoinen aukko.

Tuossa nyt kuitenkin englanninkielinen wikiartikkeli aiheesta, kun joku sen oli jo jossain toisessa aloituksessa palstalle lykännyt: Tai mene Terveyskirjastoon ja hae hakusanalla. Eihän tuossa mitään kovin spesifiä ole ja on pelkästään esinekohtaisesta fetisismistä, mutta ainakin meikäläiset viralliset luokitukset ja termit huom.

Jostain PubMedistä tai vastaavasta tietokannasta voisi löytyä spesifimpää. Rajanveto on monesti, kuten monen muunkin asian kohdalla, vaikeaa ja erilaisia osakäsitteitä paljon. Käyn lukaisemassa sun linkit. Kiitosta ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle myös sinne! Yksi tuolla arkistossa mainittu asia, minkä suhteen olen hyvin skeptinen, on tuo väittämä että seksuaalista masokismia lukuunottamatta noita kohdehäiriöitä esiintyisi lähes pelkästään miehillä; olen kuitenkin törmännyt useampaan naiseen, jotka kommentoivat nauttivansa kumppanin seksuaalisesta alistamisesta tai omaavansa jotain esinekohtaisia fetissejä.

Tosiaan myönnättäköön etten ole nyt ihan varma siitä, miten lääketieteelisen korrektisti olen itse tuota fetisismi-termiä käyttänyt, että jos olen itse sitä väärissä asiayhteyksissä viljellyt ja siis kommentoin tuossa aiemmin vastoin parempaa tietoani, niin pahoittelen kömmähdystäni. On myös aivan mahdollista, että monet ihmiset käyttävät sitä arkipuheessa huomattavasti lääketieteellistä määritelmäänsä löyhemmin viitaten sillä erillaisiin muihin seksuaalisen kiinnostuksen tyyppeihin, joille ei ole omaa vastaavanlaista yhtenäistä nimittäjää.

Se partialismi olisi varmaan ollut näistä ruumiinosiin suuntautuvista kiinnostuksista puhuttaessa turvallisempi sanavalinta. Ei niitä suomessa ainakaan ole. Peppu Iso ja kiinteä peppu on paras! Perse Sitä paitsi 1 Surkeita tissejä näkee kovin harvoin, naiset ovat mestareita peittämään nämä puutteet, vaikka olisikin kuin tyhjät kintaat topattujen liivien alla. Ja jos peittää niin ettei mitään muotoa ole näkyvissä, eipä ole mitään kiinnostustakaan. Kauniita päitä näkee melko paljon sellaisessa varressa, missä ei ole mitään kiinnostavaa.

Toisin päin vain harvoin. Millainen on sitten hyvä perse. Sellainen iso, leveä ja pyöreä, rasvoittunut ja ihroittunut. Huvittaa, kun aika monelle miehelle tuntuu kelpaavan vaikka pienet tyynyt tungettuina paidan ja housujen alle.

Muulla ei sitten niin väliä olekaan. Minä kiinnitän ensimmäisenä huomiota kasvoihin ja hiuksiin. Kuvan perusteella veikkaisin että tissit on 8-vuotiaan tasoa, ja perse v pojan tasoa. Peppu ehdottomasti kiinteä, lihaksikas, lihaksikkaat reidet. Keskikokoiset luomurinnat parhaat, hieman riippuvat. Pilvihin piian nännit, maata kohti maatun naisen. Perse ja sääret ehdottomasti, minä tykkään rehvistä takamuksista ja treenatuista pepuista, hyvännäköinen takamus kääntää aina miesten päät.

Kapea vyörärö kruunaa paketin, nams. Molemmat on aikalailla yhtä kivoja, en kyllä ole hirveen vaativainen naisten suhteen varsinkaan ulkonäön puolesta, riippuvat tissit ja riippuvat perseet ei kuitenkaan ole minun suosikkipiirteitä naisessa. Suurin piirtein joka naiselta ja oikeastaan ihmisiltä yleisesti löytyy nuo molemmat ruumiinjäsenet, enkä minä ole niin helppo, että se riittäisi kiinnostukseni herättämiseen.

Jotain persoonallisemmalla tavalla sytyttävää pitää toisessa olla, jotta tämän kokee vetäväksi. Ihanaa lukea tällainenkin kommentti! Olen naisena samoilla linjoilla, tuntuu tylsältä että monet pitävät meitä vain kokoelmana erilaisia ruumiinosia. Kuitenkin persoona on se, mikä ratkaisee! Tissit, koska en vain tiedä. Ne vain nyt ovat niin kauniit, koosta riippumatta. Perseessä sen sijaan en näe mitään kaunista, enkä kiihottavaa. Perse ja sääret ehdottomasti. Illan teemaan liittyen avaudun sen verran, että vuosi pelastettiin osaltani aivan viime hetkillä, kun verkkokalvoilleni piirtyi Bambi Brun 5'5 eeppisellä torso leg ratiolla.

Kiitin faggotteja makkarankuorifarkkumuodista insilence. Jep, urheilun vaikutuksessa muotoutunut päärynäpeppu on ehdottomasti kaunein. Rinnoilla ei väliä, yhtä herkät ne ovat kaikilla. Isoksi kyykätyt tiukat peput. Ihana panna takaapäin kakkoseen Pakoputken rassaaat ovat taas vaudissa. Mutta litteä vatsa napakorulla on minulle parasta. Silloin kaikki muukin tissit ja perse on kunnossa. Onko muita jota litteä vatsa kuulostaa?

On vaikea talvella nähdä kiinnostavia naisten vatsoja. Minä tykkää siitä, että naisella on iso otsa. Niin mahdottoman muhkea Tanjan tarakka on. Ja jollei joku kehtaa kommentoida, niin kuulen usein ystäviltäni, että taas joku oli tuijotellut tai kääntynyt katsomaan. Turkulaisen Tanja Sundellin pakarat on arvostettu Suomen parhaiksi: Pyllyni on linnani — katso kuvat! Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!

Toggle navigation Tilaa Seiska. Lähetä juttuvinkki ja tienaa tonneja! Tilaa Seiska Lue Digilehteä. Kuuminta juuri nyt Nämä Sveitsin uskomattomat seksivalistusvideot menivät viraaliksi - katso ja naura!

Selviytyjät-tähti Janni Hussi tähdittää kansainvälistä elokuvaa: Remonttipiiskuri Perttu Sirviö joutuu kohtaamaan pelkonsa Fort Boyard -kuvauksissa! Leo Stillman ja Maryam Razavi hempeilivät festareilla:

..

TAMPERE STRIPTEASE SIHTEERIOPISTON TONTTI

Kova kyrpä sexi kuvia

: Suomi ei toimi hyvä peppu

HIERONTA ÄÄNEKOSKI EROOTTISET VAATTEET Porno emilia seksiseuraa salo
SARA TS ESCORT ESTONIA Yksi tilasto hämmentää MM-kisoissa — tuomaripomolla selvä näkemys asiaan: Minä voin paukuttaa sen pyöreksi, jos tiedät mitä tarkoitan. Pepussa pitää olla pyöreyttä, mutta se ei saa roikkua liikaa. Kaunista peppua korostaa kapea vyötärö ja sopivan ohuet jalat. Jätät ne hiluvitkutin koneet ihan suosiolla sinne naistensalille. Kyllä sellaisia naisia näkee päivittäin, jolla on hyvä kroppa ja kauniit kasvot, ei hätää. Totta, että jokainen haluaa kauniita, fiksuja ja ennenkaikkea kivoja lapsia.
SEKSI ESCORT PORNSTAR ESCORT VIDEO Kyssässäsi on selvästi jo vastaus valmiina, joten vastaan selvennyksen vuoksi näin: Ja sitten seuraava tärkeä paikka on rintakehän sisällä. Näin se vähän menee. Tissit ehdottomasti, ei kahta sanaa. Onko kyse liivien hinnasta vai naisten tyhmyydestä???
PORNO SELS PORNO VIDEO HD Millainen on hyvä perse mielestäsi? Eli toinen katsoo kampausta, toinen pyllyä, tissiä, pohjetta tai selkäkarvoja: Tässä avainroolissa ovat uni ja syöminen. Olen tissi, peppu ja säärimies. Kiitosta ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle myös sinne! Mihin perse on tarkoitettu? Vastaavasti isot tissit on hyvässä ja pahassa isot.
ALASTON NAINEN NAURUNAPPULA SEX PUSSY COM Jos siis kykkäät kuukausitolkulla eikä tuloksia näy niin vika on tekniikassa. Bikinialaosalla täysin peitetty peppu näyttää helposti siltä, kuin päällä olisi vaippa. Lisäks vois vetää papuja ja soijarouhetta ja pähkinöitä yms. Opettele myös uusia liikkeitä, kuten maastaveto ja askelkyykky. Etsi Toggle navigation Valikko. Auttaisiko pepun erottumiseen myös se, että laihduttaisin pari kiloa? Oletko peppumiehiä, vai tykkäätkö enemmän katsella tissejä?
He kärkkyvät smithille kyykkyvuoroa, koska ilman kyykkyä ei ole peppua. He tietävät, että pakarat Hyvä lihaskunto pitää meidät ryhdikkäinä ja jaksavina. Vanhanakaan ei . Suomessa oli huhtikuussa noin työtöntä. Huhtikuussa. toukokuu Koko alueen peittävä kangas saa puolestaan pepun näyttämään paljon ei toimi yhtä imartelevasti kuin brassimalli, sillä se ei luo peppuun. lokakuu Hyvä perse on ei lihavalla naisella jolla on hieman lihaksekkaat pakarat ja reidet. Jos peppu ei ulkone (kun katsotaan sivulta) - siis lättäpeppu . Nuoret tytöt on laihoja ja sopivia 80 % suomessa. Miehet. Tissit ovat extraa Levolle ja palautumiselle täytyy varata reilusti aikaa Lihas ei kasva treenatessa, vaan kaikki kasvu omakuva peppu lola levon aikana lihaksen palautuessa. Missä ovat kaikki "Sääret vai jalkaterät"- tai "Napa vai kainalokuopat"-aloitukset? Jotain persoonallisemmalla tavalla sytyttävää pitää toisessa olla, jotta tämän kokee vetäväksi. Paras ehdottomasti on tyyppiä tanssija, esimerkistä käy vaikkapa Carmen Electra. Olen naisena samoilla linjoilla, tuntuu tylsältä että monet pitävät meitä vain kokoelmana erilaisia ruumiinosia. MÄLLIT NAAMALLE CZECH GIRLS ESCORT