Klitoriksen nuoleminen munakarvojen ajo

Miehenä tiedän myös että miehen terskan kohdalla on sama juttu. Nehän ovat herkimmät alueet. Vain harvempi nainen osaa tehdä sen oikein, toinen mies osaa koska tietää mistä ja millä tavalla tuntuu parhaimmalta.

Lienee lesboilla vähän sama juttu. Hän inhoaa ajatustakin ottaa kulli hyvin pestynä ja desinfioitunakaan suuhun. Ja ainakin minä kun saanut imeä, niin naiseni on saanut aina. Klitoris on ihan hyvä paikka seksin aluksi, mutta aika pian minulla se muuttuu liian herkäksi imemiselle. Ei se satu, mutta on jotenkin ilkeän tuntuinen. Silloin miehen pitää siirtää imemisensä ja nuolemisensa pillun aukon ympärille ja nuolla ja naida kielellä sieltä.

Jos mies juuri orgasmin hetkellä alkaa nuolla klitorista, koko homma romahtaa. Olen luullut, että vaimoni on jotenkin erikoinen, kun hänkin haluaa klitorista nuoltavan vain aluksi, ja sitten pitäisi kielellä naida vitun reikää tai työntää pari sormea sinne. Kun orkun hurjin vaihe on ohi, hän taas toivoo, että nuolisin klitorista. Naiset ovat kovin erilaisia, mutta äkkiä ne yksilölliset halut oppii. Kokeillaanko os kielimies52 city. Ja lopuks työnnä löylykauha perseeseen tampio.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Klitoriksen imeminen on Nautin hirveästi kun joku ottaa klitorikseni suuhunsa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Enkä ole kyllä sattunut mitään seksitaitureita kai tapaamaaan Ja saanut orgasmeja, tosin nekin tuntuu nyt olevan aika laimeita ja nopeita, ja työn takana toisin oli ennen. Olen harjoitellut g-pisteeni kanssa ja vaikka mitä.

Mutta ehkä älykkäät miehet joihin rakastun ovat liian estoisia? Tai minä liian pelottava? En halua vaatia liikaa. Olen oikeasti hellä, älykäs ja rakastava nainen ja toivon sydämeni pohjasta, että se joku mies joskus vielä ennen kuin rypistyn ja kuolen, tyydyttäisi minut.

Olen vielä alle Olen myös kaunis, tämä on todettu. Mutta kehossani on paljon kohtia joista en pidä. Kai kaipaisin mieheltä jonkinlaista seksiterapiaa Kerro nyt mistä sinut tavoittaa ja missä päin maata vaikutat? Laitoin tuohon jutun omasta "tekniikastani" nimimerkillä Nami nami.

Minulla on hellät otteet, niin seksissä kuin muussakin yhdessäolossa. Osaatko arvostaa hellää ja rakastavaa asennettani? Jos osaat, niin osoitapa se myös käytännössä ettei jää pelkäksi teoriaksi soittamalla ja sopimalla treffit.

Joten uskoisinpa, että se terapeuttinen elementtikin asiaan löytyy, jos sellaista tyttöseni kaipaat. Minua on jo pitkään mietityttänyt, miksi suomalaiset naiset ovat liian usein sellaisia ujostelijoita, jotka eivät uskalla soittaa. Olet vaan runkannut itsesi piloille. Tussua imettävä koko suullaan Tasainen ja varma rytmi antaa varman tuloksen. Tämä on toiminut jo yli 20 vuotta ja toimii vieläkin: Tussua on mukava nuolla ja imeä koko suullaan.

Paras bravuurini on työntää märkään pimppaan keskisormi ja sitten imuttaa siitä etu- ja nimettömän välistä klittaa keskarini samalla hieroessa häpyluun takaa ns. Vaimo tulee kuin ammuttuna, vieläpä kerta toisensa jälkeen. Joskus on vaan helpompaa käyttää sauvaa sormen tilalla. Samoin on syytä muistaa hengittää välillä. Tärkeintä on tasainen, rauhallinen rytmi ja hellä ote alussa.

Sitten voi otetta kiristää kun nainen alkaa kiemustelemaan. Jos aloittaa liian kovaa niin "säätövaraa" ei lopussa olekaan ja homma saattaa keskeytyä paikkojen arkiinnuttua liiaksi. Tasainen ja varma rytmi, vailla huolta että toinen hätäilee tai lopettaa ennen kuin orkku tulee. Siinä se niksi on. Joskus voi vaatia aikaa jopa 10 minuuttia ennen kuin ilotulitus alkaa Kerran oli "sitkas tapaus" kun piti nuolla liki 50 minuuttia, mutta sitten se nainen tulikin ja kunnolla, mutta vain kerran kerrallaan.

Ainoa sääntö kunnon imutuksessa on se, että aloittaa sopivan hellästi, määrätietoisesti ja kevyesti, mutta kuitenkin niin, ettei se kutita. Silloin on varaa säätää kun tarvis tulee. Mikä siinä on, että ensin pitää tuhrata minuuttitolkulla niiden suudelmien kanssa? Menee kallista alapään aikaa hukkaan. Se on kuulkaas niin, että heti tilanteen antaessa viitteitä tulevasta erotiikasta naiselta vaatekappaleet pois, ainakin housut ja ei muuta kuin "pöytään".

Keskiverto panomies kyllä jaksaa nuolla ihan niin pitkään kuin naisen tarve vaatii ilman kielen kramppaamista. Täytyy kuitenkin muistaa, että pillu on lähtötilanteessa kostuttamaton. Osa naisista vaatii ujoa kielen päällä lirputtelua, kun taas toiset vaatii isoa lehmän kieltä. Olenpa kerran varannutkin takataskuun oikean lehmän kielen S-marketin lihatiskiltä. Mikäpä sen mukavempaa kummallekaan osapuolelle kuin taskulämpimän jäykistyneen kielen kosketus alapäässä, kun mies voi samalla lepuuttaa krampista kärsivää kieltään ja juoda kupillisen kahvia tai katsoa seksiviestit puhelimestaan.

Muistakaa pojat ja miehet Tehokkuuden nimissä Mansikkikin antoi kielensä uusiokäyttöön. Jotta nainen pysyy tunnelmassa mukana on hyvä tehdä vaikka yhteistyötä mansikin kielen kanssa.

Voit työnnellä sitä vaikka samalla vaginaan, kun omallasi lipeksit klitoriksen seutua ja imeskelet häpiksiä. Nainen kuin nainen huutaa hekumaansa tuollaisessa käsittelyssä. Mahtava idea, mutta entä jos käyttäisikin härän kieltä ettei daami tunne itseään lespoksi? Itselläni ei ole kikkelivarustusta yli 25cm mitä nainen vaatii sitten nuolennan jälkeen voisi sonni vainaa auttaa siinäkin.

Alkoikin mennä jo niin vakavaksi ja työläälle kuulostavaksi kaikkien jutut. Kyllä irtos hersyvät naurut tekstiäsi lukiessa. Mikäs sen mukavampaa, kuin oikea kielimies asialla. Itse ainakin tykkään suuseksistä tosi paljon. Orkku on erilainen kuin yhdynnässä. Ja tottakai homma toimii toisinkinpäin. Mieheni ainakin on tyytyväinen.

Sanoo, ettei koskaan elämässään ollut ennen saanut oikeaa suuseksiä. Vaikka kokemusta on runsaasti naisista. Miun mies kyl nuolee ni kaua kunnes jo ite sanon et ei enempää kestä.

P et kiitän ja kumarran kun on miehiä jotka nuolee nuolemistaa vaikka valuis iha sujona ja mitä isompi läntti lakanoilla ni sitä enemmä hellyyttä tulee viel seksin jälkeenkin. Kun minä menen panemaan naistani niin ekaksi otan siltä vaatteet pois ja sitten nostan hänet sylkkyyn ja alan pussailemaan ja nuolemaan naisen tissejä.

Itse en rupeisi hevin nuolemaan ainakaan selvin päin. Itsellä ainakin koko touhu alkaa jo yläpäästä. Suutelen hellästi, pientä kiusaa menemällä huulilla lähelle naisen huulia. Avaa suutaan ja "valmistautuu" suutelemaan takaisin.

Pikku näykkäsy huulesta ja "karkuun". Siirryn kaulalle ja niskaan. Hitaasti alaspäin suu kokoajan miltei ihossa kiinni tulee kuuma ja kostea hengitys mukaan Rinnat käydään läpi huolellisesti: Kiusaavan hitaasti alavatsalle, tässä vaiheessa nainen yleensä valuu jo reisiä pitkin polvitaipeeseen asti herkkä kohta sekin Reisien sisäpuolta pitkin takaisin pimpin ja sisäreiden kohtiin.

Sitten alkaa varsinainen nuoleminen. Kielellä kiusaamaan klitorista ja käsi mukaan. Huulia alapään suudellaan, välillä kieli niin syvälle sisään kuin menee. Koko pimpin alue käydään läpi kielellä ja huulilla. Sormet voi välillä käydä pepussa, jos nainen vaan pitää siitä. Täytyy kyllä sanoa ettei yksikään ole vielä vastaan sanonut, pannut enemmänkin: Naista tarvitsee kuunnella ja seurata mistä pitää.

Jääpala suuhun niin homma menee kiihkeämmäksi. Itse rakastan nuolemista senverran että yleensä en malta millään lopettaa, nainen joutuu melkein repimään minut pois. Siinä saa tehtyä naisen "hulluksi" ja itse kiihotun sitä enemmän nainen nauttii.

Tietysti senjälkeen kunnei enää jaksa olla nuoltavana tai sitten tekee niin paljon mieli jo että haluaa äkkiä jotain muuta kuin suuta ja sormia: Alkoi tekee vähän mielikin tässä samalla ku tuli kirjotettuu Mistäs tähän hätään naisen löytää: Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Ja koko "touhu" suoritetaan loppuun asti ilman minkään näköistä kiirettä. Ja pimppihän "pienenee" kun kunnolla kiihottuu. No et sitten osannut muuta kuin ruiskaista.

Ku näyttää siltä,kyllä nyt nuolumiestä säälitään???? Vastaa alkuperäiseen viestiin nuoleminen miten teidän miehet teitä nuolee? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

...

Hän inhoaa ajatustakin ottaa kulli hyvin pestynä ja desinfioitunakaan suuhun. Ja ainakin minä kun saanut imeä, niin naiseni on saanut aina.

Klitoris on ihan hyvä paikka seksin aluksi, mutta aika pian minulla se muuttuu liian herkäksi imemiselle. Ei se satu, mutta on jotenkin ilkeän tuntuinen. Silloin miehen pitää siirtää imemisensä ja nuolemisensa pillun aukon ympärille ja nuolla ja naida kielellä sieltä.

Jos mies juuri orgasmin hetkellä alkaa nuolla klitorista, koko homma romahtaa. Olen luullut, että vaimoni on jotenkin erikoinen, kun hänkin haluaa klitorista nuoltavan vain aluksi, ja sitten pitäisi kielellä naida vitun reikää tai työntää pari sormea sinne. Kun orkun hurjin vaihe on ohi, hän taas toivoo, että nuolisin klitorista. Naiset ovat kovin erilaisia, mutta äkkiä ne yksilölliset halut oppii. Kokeillaanko os kielimies52 city. Ja lopuks työnnä löylykauha perseeseen tampio.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Klitoriksen imeminen on Nautin hirveästi kun joku ottaa klitorikseni suuhunsa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Kysyn nyt suoraan teiltä palstaa lukevilta naisilta, että kuinka moni teistä saa oikeasti orgasmeja? Sillä jos ette vielä tiennyt tätä, että e-pillerit tai masennuslääkkeet aiheuttavat pysyvää seksuaalista haluttomuutta ja e-pillerit tietenkin naisilla.

Joten ilmankos sitä sitten feikataan mielummin kuin sanotaan miehelle se, ettei koe seksissä mitään. Olen tutkinut tätä aihetta paljon ja huomannut mm. Lääketeollisuus joka jauhaa miljoonabisnestä e-pillereillä on tämän koko seksuaalisen haluttomuuden aiheuttamisen takana ja siellä haisee iso likainen raha.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Orgasmi nuoleminen nuoleminen tussunuolenta Orgasmi Gallup naisille Kysyn nyt suoraan teiltä palstaa lukevilta naisilta, että kuinka moni teistä saa oikeasti orgasmeja?

Dynasty Dry red wine Moi Mä aloitan yleensä näykkimällä häpyhuulia kielen ja ja hampaiden välissä sekä imeskelemällä niitä sitten siirryn nuoleskelemaan pillua häpyhuullten välistä pillun reiän ja klitoriksen väliltä. Kun homma alkaa sujumaan työntelen kieltä pillun sisälle sekä nuoleskelen kilitorista. Homman edettyä ja pillun ollessa kunnolla märkä venytän vähän alavatsaa, jotta klitoris nousee kunnolla esiin nuoleskelen ja imeskelen sitä.

Toisinaan otan sen varovasti hampaiden väliin sillai reilusti ympäriltä, ettei satu ja imen ja nuolen sitä samalla. Välillä liuutan kielätä pitkin koko aluetta klitorikselta peppureiälle.

Siinä vaiheessa ku homma alkaa kulkemaan ja pillu on oikein kunnolla märkä, ei sitä ajattele, että lipaisempa tiosta ja imaisempas tuosta, sitä vaan antaa mennä. Kieltä on joka puolella pillussa, klitoriksessa ja peppureiässä Parempi olis jättää ne hampaat käyttämättä.. Hampaat pysyvät suussa ja kaukana naisen alapäästä! Hellää suukottelua pitkin naisen alapäätä, tästä on hyvä aloittaa. Isolla kielellä EI siis kielen päällä lirputtelua! Ja kuten "nainen, nautiskelija" sanoi, ei myöskään pelkällä kielenkärjellä lirputtelua vaan isot, pehmeät liikkeet.

Parempi jättää se pepun alue väliin tai halut lähtee heti! Voisit soittaa mulle ja sovitaan missä ja miten. No perskules, siellä persuksessa roikkuu ne pallerot mitkä on ihan kuin lidlin suklaamuroja, niitä siitä noukkii suupieleen ja himo vaan kasvaa. Herkuttelua voi kasvattaa siten että jättää koko viikon takapuolensa pyyhkimättä niin lauantaina sitten on millä herkutella ja himoa kasvattaa.

Läväytän kielen niin ulos suusta kun saan ja vetelen vaan koko kielellä edestakaisin ja nainen huutaa. Jonkin verran asiaa harrastaneena, joudun toteamaan naisten ovat tässä asiassa niin erilaisia, että yhtä reseptiä ei ole. Toiset haluavat kovaa, toiset pehmeästi. Osa tykkää pelkästä klisun liputtelusta, osa taas kokonaisvaltaisesta pilluun uppoutumisesta. Lähes kaikki tykkäävät kuitenkin myös muiden paikkojan hyväilyistä suuseksin aikana.

Ainut keino on opetella tuntemaan naisen kehon kieli. Silloin tiedän, miltä naisestani tuntuu ja mitä hän haluaa tai on valmis ottamaan vastaan kiihottumisen eri vaiheissa. Jos tuo vuorovaikurus toimii hyvin, niin naista voi pitää orgasmissa todella pitkään.

Se mikä toimii tänään voi huomenna olla katastrofi. Kuukautisten jälkeen tuntuu että hipaisukin on pahoinpitelyä ja parin viikon kuluttua sama hipaisu ei tunnu missään. Mulla ainakin on sellainen vaimo jonka kanssa on pakko oppia kommunikoimaan. Hitto en ainakaan tuollaisia miehiä tarvitse, ällöttää. Kunnon seksi lähtee suudelmista, huulet ovat herkät, kuten lähellä olokin, ei tarvitse tehdä mitään pervoa ja sikamaista.

Kaunis seksi on parasta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Pillun nuoleminen on muuten ihan kivointa, mutta seuraavana aamuna naama haisee. Ehkä sun kannattaa käskeä emännän pestä se tavara ennenkä annat kielikylpyjä. No ei ne ukon munatkaan usein ruusulle tuoksu tai naisen kasvot sen lirppimisen jälkeen , mutta se on kohtuupientä jos siitä saa jotain irti Kauanko jaksatte miehet sitä pimpsaa lipittää, ennen kun kieli kramppaa?

Poikaystäväni kestää korkeintaan 3 minuuttia ja sitten lopettaa koska olen liian hidas ja kieltä kramppaa! Todella surullista ettei voi edes nenällä hieraista ja sitten jatkaa vaikka sormin. Pidän hyvää huolta hygieniastanikin. Olis kiva joskus jos sitä klittaa hierottas kunnolla, mut ei muuta ku munaa pesää ja mietitää miksei orkkua tule. Kyllä minä jaksan pillua lipotella yleensä n. Aijai,ei taida poikaystäväsi pitää kielipuuhista. Itselläni ei ainakaan ole kieli vielä kertaakaan krampannut vaikka välillä innostuu pitempäänkin nuolemaan.

Kyllä ainakin 10 minuuttia pitäisi pystyä kielellä kuin kielellä touhuamaan. Mun mieheni nuolee niin kauan kun halua, minä sen aina lopetan kun tulen tarpeeksi monta kertaa!

Nii-i poika mokailee ja kävelee kenties onnensa ohi. Itselläni tapana lipoa 15 minuuttiin niin että nainen saa kiireettömän hyvän orkun. Sen jälkeen vasta kunnon pitkä yhdyntä. Ja jälkiruuaksi vähintäänkin 30 min suudelma piparille kiitokseksi ihanuudesta. Ei missään nimessä persereikään asti nuolemista.. Klitoriksen härnäämistä jäykällä kielellä, kielenkärjellä pyörittelemällä.. Tuo on ehkä pahimpia mitä mulle voi tehdä.

Tai no ne hampaat olis kyllä vielä pahemmat, mutta sellaista ei onneksi ole tarvinnut kokeakaan. Tunge kieli syvällä perseeseen. Välillä sit klitorista ja sit taas syvälle perseeseen Mun pilluun ei suuta tungeta, aivan normaali seksi on ihanaa, ilman mitään lutkutuksia jalkovälissä. Vaimoni pitää siitä kun työnnän kieleni hänen sisäänsä ja heiluttelen sitä edestakaisin ja samalla painelen nenällä klittaa!

Ainut mikä haittaa on kun meinaa henki loppua välillä kun nenä on "työssä" mutta kulkee se henki suunkin kautta! Täytyy muistaa ettei se pillu ole se mihin heti hyökätään. Näykin ensin korvanlehteä,suutelen kaulaa ja leikittelen kielellä nännit osoittamaan kohti kattoa. Valun kielellä ja hennoilla sormen kosketuksilla kohti alavatsaa. Itse aloitan nuolemisen koskettamalla kielellä varovasti klitorista ja leikittelemällä sillä. Nuolen pillua kuin vaniljatötteröä pitkin vedoin.

Välillä otan klitoriksen huulieni väliin ja imaisen sitä hieman. On upeaa kokea kun nainen nauttii ja saa orkun jo suuseksin aikana. Noo mää oon pannu noin ämmää elinaikanani ja joskus on pantu samalla minuutilla kun on nähty joskus tunnin päästä on köyritty. On pantu omaa muijaa on pantu naapurin akkaa kaverin akaa ja monta muutakin akkaa.

Se on poijaat sillai et ämmät aistii kuka panee ja pitää suunsa kiinni. Nuolu miehet lörpöttelee ja saa siemensyöksyn. Toki pillua on kiva nuollakkin mut voi ja voi jos se on ainoa tapa. Jos akka aistii et nyt on tuutilulla se saa heti. Kuulostaa siltä että pitäis joittenkin lähtee oikein jopa kielikursseille: No kyllä, kielitaito on ollut aina arvossa eikä inflaatio sitä syö.

Mistä mä saisin miehen joka osaa Sitten kaikki meni mönkään. Ja uudestaan ja uudestaan pieleen. Olen hirveän katkera kun en saa orgasmia tai nauti kunnolla. Vaikka on ollut läheisyyttä, ja ihan kivaa seksiä.

Mulle on se ensimmäinen kiihottuneisuuden aalto paras, kun suudellaan ja tajutaan että kumpikin haluaa, ja kovasti. Mut sitten se aina menee huonommaks ja huonommaks. Haluaisin miehen, joka olisi henkisesti mua vahvempi, ja seksuaalisesti viekkaan taitava. Katsoisi silmiin, puhuisi vähän jotain tuhmaa ei mitä tahansa ällöä ja koskettelisi mua piitkään..

Mut ei niin et kiihotus lopahtaa. Mulle tulee aina se lopahdus tunne jossain vaiheessa. Enkä ole kyllä sattunut mitään seksitaitureita kai tapaamaaan Ja saanut orgasmeja, tosin nekin tuntuu nyt olevan aika laimeita ja nopeita, ja työn takana toisin oli ennen. Olen harjoitellut g-pisteeni kanssa ja vaikka mitä.

Mutta ehkä älykkäät miehet joihin rakastun ovat liian estoisia?

: Klitoriksen nuoleminen munakarvojen ajo

Suomiporno videoita porno videot com 154
PORNOSIVUT VITUN NUOLENTA 54
NAINTI VIDEOT SEX GIRL PUSSY Sitten voi otetta kiristää kun nainen alkaa kiemustelemaan. Mikä painuu hiljaa takaapäin kuumaan kosteaan kiimaiseen pilluusi. Kun homma alkaa sujumaan työntelen kieltä pillun sisälle sekä nuoleskelen kilitorista. Orkku on erilainen kuin yhdynnässä. Kyllä irtos hersyvät naurut tekstiäsi lukiessa.
Www porno tube karhu porno fi Haluaisin miehen, joka olisi henkisesti mua vahvempi, ja seksuaalisesti viekkaan taitava. Olen myös kaunis, tämä on todettu. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Siinä saa tehtyä naisen "hulluksi" ja itse kiihotun sitä enemmän nainen nauttii. Oletko varma, että haluat jatkaa?
Seksiasennot kuvat meeme escort 219

ILMAINEN NETTISEKSI AIKUISVIIHDE DVD

Sex chat finland ilmais seksi

Isolla kielellä EI siis kielen päällä lirputtelua! Ja kuten "nainen, nautiskelija" sanoi, ei myöskään pelkällä kielenkärjellä lirputtelua vaan isot, pehmeät liikkeet. Parempi jättää se pepun alue väliin tai halut lähtee heti! Voisit soittaa mulle ja sovitaan missä ja miten. No perskules, siellä persuksessa roikkuu ne pallerot mitkä on ihan kuin lidlin suklaamuroja, niitä siitä noukkii suupieleen ja himo vaan kasvaa.

Herkuttelua voi kasvattaa siten että jättää koko viikon takapuolensa pyyhkimättä niin lauantaina sitten on millä herkutella ja himoa kasvattaa.

Läväytän kielen niin ulos suusta kun saan ja vetelen vaan koko kielellä edestakaisin ja nainen huutaa. Jonkin verran asiaa harrastaneena, joudun toteamaan naisten ovat tässä asiassa niin erilaisia, että yhtä reseptiä ei ole. Toiset haluavat kovaa, toiset pehmeästi. Osa tykkää pelkästä klisun liputtelusta, osa taas kokonaisvaltaisesta pilluun uppoutumisesta. Lähes kaikki tykkäävät kuitenkin myös muiden paikkojan hyväilyistä suuseksin aikana.

Ainut keino on opetella tuntemaan naisen kehon kieli. Silloin tiedän, miltä naisestani tuntuu ja mitä hän haluaa tai on valmis ottamaan vastaan kiihottumisen eri vaiheissa.

Jos tuo vuorovaikurus toimii hyvin, niin naista voi pitää orgasmissa todella pitkään. Se mikä toimii tänään voi huomenna olla katastrofi. Kuukautisten jälkeen tuntuu että hipaisukin on pahoinpitelyä ja parin viikon kuluttua sama hipaisu ei tunnu missään. Mulla ainakin on sellainen vaimo jonka kanssa on pakko oppia kommunikoimaan. Hitto en ainakaan tuollaisia miehiä tarvitse, ällöttää. Kunnon seksi lähtee suudelmista, huulet ovat herkät, kuten lähellä olokin, ei tarvitse tehdä mitään pervoa ja sikamaista.

Kaunis seksi on parasta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Pillun nuoleminen on muuten ihan kivointa, mutta seuraavana aamuna naama haisee. Ehkä sun kannattaa käskeä emännän pestä se tavara ennenkä annat kielikylpyjä.

No ei ne ukon munatkaan usein ruusulle tuoksu tai naisen kasvot sen lirppimisen jälkeen , mutta se on kohtuupientä jos siitä saa jotain irti Kauanko jaksatte miehet sitä pimpsaa lipittää, ennen kun kieli kramppaa? Poikaystäväni kestää korkeintaan 3 minuuttia ja sitten lopettaa koska olen liian hidas ja kieltä kramppaa!

Todella surullista ettei voi edes nenällä hieraista ja sitten jatkaa vaikka sormin. Pidän hyvää huolta hygieniastanikin. Olis kiva joskus jos sitä klittaa hierottas kunnolla, mut ei muuta ku munaa pesää ja mietitää miksei orkkua tule. Kyllä minä jaksan pillua lipotella yleensä n. Aijai,ei taida poikaystäväsi pitää kielipuuhista.

Itselläni ei ainakaan ole kieli vielä kertaakaan krampannut vaikka välillä innostuu pitempäänkin nuolemaan. Kyllä ainakin 10 minuuttia pitäisi pystyä kielellä kuin kielellä touhuamaan.

Mun mieheni nuolee niin kauan kun halua, minä sen aina lopetan kun tulen tarpeeksi monta kertaa! Nii-i poika mokailee ja kävelee kenties onnensa ohi. Itselläni tapana lipoa 15 minuuttiin niin että nainen saa kiireettömän hyvän orkun. Sen jälkeen vasta kunnon pitkä yhdyntä. Ja jälkiruuaksi vähintäänkin 30 min suudelma piparille kiitokseksi ihanuudesta.

Ei missään nimessä persereikään asti nuolemista.. Klitoriksen härnäämistä jäykällä kielellä, kielenkärjellä pyörittelemällä.. Tuo on ehkä pahimpia mitä mulle voi tehdä. Tai no ne hampaat olis kyllä vielä pahemmat, mutta sellaista ei onneksi ole tarvinnut kokeakaan. Tunge kieli syvällä perseeseen. Välillä sit klitorista ja sit taas syvälle perseeseen Mun pilluun ei suuta tungeta, aivan normaali seksi on ihanaa, ilman mitään lutkutuksia jalkovälissä.

Vaimoni pitää siitä kun työnnän kieleni hänen sisäänsä ja heiluttelen sitä edestakaisin ja samalla painelen nenällä klittaa!

Ainut mikä haittaa on kun meinaa henki loppua välillä kun nenä on "työssä" mutta kulkee se henki suunkin kautta! Täytyy muistaa ettei se pillu ole se mihin heti hyökätään. Näykin ensin korvanlehteä,suutelen kaulaa ja leikittelen kielellä nännit osoittamaan kohti kattoa.

Valun kielellä ja hennoilla sormen kosketuksilla kohti alavatsaa. Itse aloitan nuolemisen koskettamalla kielellä varovasti klitorista ja leikittelemällä sillä. Nuolen pillua kuin vaniljatötteröä pitkin vedoin. Välillä otan klitoriksen huulieni väliin ja imaisen sitä hieman. On upeaa kokea kun nainen nauttii ja saa orkun jo suuseksin aikana.

Noo mää oon pannu noin ämmää elinaikanani ja joskus on pantu samalla minuutilla kun on nähty joskus tunnin päästä on köyritty. On pantu omaa muijaa on pantu naapurin akkaa kaverin akaa ja monta muutakin akkaa. Se on poijaat sillai et ämmät aistii kuka panee ja pitää suunsa kiinni.

Nuolu miehet lörpöttelee ja saa siemensyöksyn. Toki pillua on kiva nuollakkin mut voi ja voi jos se on ainoa tapa. Jos akka aistii et nyt on tuutilulla se saa heti. Kuulostaa siltä että pitäis joittenkin lähtee oikein jopa kielikursseille: No kyllä, kielitaito on ollut aina arvossa eikä inflaatio sitä syö.

Mistä mä saisin miehen joka osaa Sitten kaikki meni mönkään. Ja uudestaan ja uudestaan pieleen. Olen hirveän katkera kun en saa orgasmia tai nauti kunnolla.

Vaikka on ollut läheisyyttä, ja ihan kivaa seksiä. Mulle on se ensimmäinen kiihottuneisuuden aalto paras, kun suudellaan ja tajutaan että kumpikin haluaa, ja kovasti. Mut sitten se aina menee huonommaks ja huonommaks. Haluaisin miehen, joka olisi henkisesti mua vahvempi, ja seksuaalisesti viekkaan taitava. Katsoisi silmiin, puhuisi vähän jotain tuhmaa ei mitä tahansa ällöä ja koskettelisi mua piitkään..

Mut ei niin et kiihotus lopahtaa. Mulle tulee aina se lopahdus tunne jossain vaiheessa. Enkä ole kyllä sattunut mitään seksitaitureita kai tapaamaaan Ja saanut orgasmeja, tosin nekin tuntuu nyt olevan aika laimeita ja nopeita, ja työn takana toisin oli ennen. Olen harjoitellut g-pisteeni kanssa ja vaikka mitä. Mutta ehkä älykkäät miehet joihin rakastun ovat liian estoisia? Tai minä liian pelottava? En halua vaatia liikaa. Olen oikeasti hellä, älykäs ja rakastava nainen ja toivon sydämeni pohjasta, että se joku mies joskus vielä ennen kuin rypistyn ja kuolen, tyydyttäisi minut.

Olen vielä alle Olen myös kaunis, tämä on todettu. Mutta kehossani on paljon kohtia joista en pidä. Kai kaipaisin mieheltä jonkinlaista seksiterapiaa Kerro nyt mistä sinut tavoittaa ja missä päin maata vaikutat? Laitoin tuohon jutun omasta "tekniikastani" nimimerkillä Nami nami.

Minulla on hellät otteet, niin seksissä kuin muussakin yhdessäolossa. Osaatko arvostaa hellää ja rakastavaa asennettani? Jos osaat, niin osoitapa se myös käytännössä ettei jää pelkäksi teoriaksi soittamalla ja sopimalla treffit.

Joten uskoisinpa, että se terapeuttinen elementtikin asiaan löytyy, jos sellaista tyttöseni kaipaat. Minua on jo pitkään mietityttänyt, miksi suomalaiset naiset ovat liian usein sellaisia ujostelijoita, jotka eivät uskalla soittaa. Olet vaan runkannut itsesi piloille. Tussua imettävä koko suullaan Tasainen ja varma rytmi antaa varman tuloksen. Tämä on toiminut jo yli 20 vuotta ja toimii vieläkin: Tussua on mukava nuolla ja imeä koko suullaan.

Paras bravuurini on työntää märkään pimppaan keskisormi ja sitten imuttaa siitä etu- ja nimettömän välistä klittaa keskarini samalla hieroessa häpyluun takaa ns. Vaimo tulee kuin ammuttuna, vieläpä kerta toisensa jälkeen. Klitta menee niin araksikin, g-pistettä taitavasti stimuloimalla voi saada tosi monta orgasmia peräkkäin. Nuoleminen on tuhat kertaa parempaa kuin yhdyntä. Luonnollisesti kun on samat vehkeet. Nainen 49 vee ja Nainen 39v, itse teen aina sillai et nanna kilelien naisella monta orkkua ja sit lopulla painan kullia sisään , kivempaa näin ,sillä nainen jo niin kiimalimanen että nautin siitäkin kun kulli liukuu kuumaan kiihkeen pimppaan ja kiva laueta sisään ,nainenkin laukee sitten vielä yhtä aikaa ,onse niin taivaallista että.

G-pistettä ei ole olemassakaan. Kyllä itse ainakin saan voimakkaimman orgasmin, kun mies ensin nuolee oikein kunnolla ja viimeistelee mulkulla. Onhan G-alue, 8tuskin se mikään piste on. Itse saan parhaiten kun ratsastan päällä, nojaan hiukan taakse, jolloin klitta ei edes osu miehen kalun varteen. Jossain sisuksissa tuntuu taivaalliselta ja silloin "mehut lentää". Sulla on iso klitta, jos osuu miehen kalun varteen. Luulen, että olet mies ja et tiedä mistä puhut.

Suuseksi puoli ja toisin parasta, eikä peloa raskaudesta. Toi jatko ei ole eestin kieltä. Eritteet on seksissä a ja o. Riippuu niin paljon naisen rakenteesta.

Ite tarvin kliimaksiin penetraatiota, koska kielellä ei ylety mihinkään g-alueeseen. Sitä lämpöä ja sisäistä hyrinää ei mikään kieli klitalla voi aikaan saada.

Tuu tänne saat kieltä kunnolla ja saa muutkin naiset jos haluu yhteyttä vaan. Ja mähän tykkään nuolla kauan Ainahan löytyy niitä jotka eivät sovi samalle hiekkalaatikolle.

Näin se vaan on! Kiva kun jonkun kanssa sopis. Moi nainen55 mulle sopii ,laita viestiä! Muttei pääkaupunkiseudulla taida olla nuolemisesta nauttivaa naista Usein vaan ei olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Nikin kautta saa yhteyden.

Tai sitten alku nikistä ja loppu gmail. Nainen 55 asut sitten tuossa melkoisen lähellä siivoojmies at suomi Se on sitä turvaseksiä kait. Yhtä hyvin ne sp-taudit elää suussa kuin alapäässäkin. Samalla tavalla sen tippurin, kupan ja kondylooman voi saada kurkkuunsakin tai levittää kurkustaan toisen alapäähän. Ai niin ja herpes-viruskin voi elää limakalvolla kuin limakalvolla - jopa silmässä.

Nuolen kaikkea, totta tuo on. Lue enemmän niin luulet vähemmän sanottiin joskus jossain kirjamainoksessa Lueppa Heguliininni viestit niin voit vain kuvitella Hyvässä seksissä on usein molempia. Mulla kyllä melkein parhaat orkut tulee ihan perinteiselle peenis pimppiin-jutulla xD Aika makea on myös jos mies on nuollut orgasmit parit ja sitten iso muna sisään Ei siitä tärinästä meinaa tulla loppua, tuntuu että orkku jatkuu koko yhdynnän ajan!

Vaikka mies olenkin,olen samaa mieltä,että,pimpin nuoleminen voittaa yhdynnän. Nuoleminenkan ei aina ole niin helppoa, ettäse olisi nautinnollista naiselle. Jokaisella on myös erillainen tapa nuolla mutta paras tapa on se mikä toimii naiselle ja siinä kannattaa naista kuunnella. Minusta anaalin nuoleminen voittaa klitoriksen nuolemisen. Kerran nuolin lhes koko yön ja aamulla kieli oli niin uupunut että puhumisesta ei meinannut tulla mitään.

Sen antaminen on parempaa kuin saaminen. Voin tuulettaa vain tuon nuolemisen puolesta sillä en ole ikinä orkkua yhdynnän aikana saanut. Se että mies nuolee kunnon orkut on siis taivaallista ja kun sitä tehdää eri asennoissa , jos vielä törmäis sellaiseen mieheen joka haluis sitä ihan kunnolla tehdä. Ja pillu on kyllä ihan hoidettu ja trimmattu että puitteet ois kunnossa ;. Täältä Mansesta löytyis yks oikein haluakas nuoleen vaikka koko yön Parasta mitä tiedän on nuolla kiimaista kuumaa märkää pillua..

Kunhan puhtaus ja kunnon tekniikka kun on hallussa "ei ole mitään rakettitiedettä" niin tahtoo pitää osalla naisista pitää paikkansa. Kyllä mies kai voi sen verran opetella pitää naista hyvänä Aivan eri asia on kuitenkin emätinorgasmi ja klitorisorgasmi.

Oletko kokenut oikeaa kunnon emätinorgasmia niin tiedät. Vielä seuraavanakin päivänäkin kun jaksaa hymyilyttää: Orkku ku orkku, ei mitään eroa. Miksi niin harvat miehet haluaa nuolla naisen alapäätä?

Kyllä kuule nuolisin pillua vaikka kuinka paljon. Jaa, minäkin taidan sitten olla aika harvinainen, vaikka näitä keskusteluja lukemalla saa kyllä ihan toisen käsityksen. Mies 65 v Mä nuolisin vaikka yön ja päivän peräkanaa. Eiköhän ne haluttomat nuolija-miehet nyt sentään edusta,lähes marginaalista vähemmistöä. Kyllä nainen aina nuolijan itselleen saa,jos sitä todella haluaa. Emätin- eli g-pisteorkku on aina se paras.