Thai hieronta nokia pori suomi

thai hieronta nokia pori suomi

Saat taas vastailla seuraavat 5 viestiä itsellesi herjailuja kunnes ylläpito poistaa viestin, aivan kuten edellisenkin herjasettisi. Sinä et pk-taikkuyrittäjä täällä sanele mitään, muista se!

Sinut ilmoitan herjaamisesta,solvaamisesta ja sananvapauden rajoittamisesta NYT poliisille. Herjaamiset,solvaamiset yms ovat yhtä tyhjän kanssa ilmoittaa poliisille, kun ei ole nimeltä mainittu yhtään henkillöä, ihan tiedoksi vain tyhmälle porilaiselle ihraperseiselle vosulle. Sananvapautta myöskään ei voi rajoittaa kun ei ole keinoja estää tuollaisen sairaan kirjoitteluja palstalle, joten voit inistä poistetuista aiemmista ketjuista ylläpidolle joka ne on aiheellisesti poistanut.

Sinun mussutuksillesi korkeintaan nauretaan poliisin puolelta. Toisin käy kun herjaus kohdistuu kansanryhmään erityisen rasistisin ja leimaavin sanoin. Joudut aivan varmasti vastuuseen tekosistasi ja minä se nauran täällä kun rasistiraijaa haetaan kuulusteluihin: D Jos tietäisit ylipäätänsä jotakin suomen laista, niin tietäisit nämäkin yleissivistykseen kuuluvat asiat, mutta toisaalta ei voi vaatia jokaisen keskosen aivojen kykenevän oppimaan montaa asiaa kerralla, eikös juu.

Tässä muuten uutinen joka varmasti ilahduttaa sinua sinne sampolan yksiöön jossa vietät joulusi thaivihaa puhkuen, yksin, porkkanalaatikot sylissäsi unelmoiden miehistä ja toivoen lisää paristoja poikaystävääsi. Tekstistä ei tule mikään portto esiin. Sensijaan itseään myyvä taikkuhoro on portto. Nyt niiltä viedään taikkupillutkin pian. Onko Porissa vielä "asiallista" thaikkupaikkaa? Se ykskin yrittäjä on vaiennut täällä visusti.

Se tosin olisi pitänyt tehdä jo alussa. Luulen että jepet on pian senkin ovella kytiksellä. Ja asiakkaat haastatellaan taas jopa kotoa käsin. Muijat ei tule katsomaan tätä läpi sormiensa. Kyyti aivan toista kuin suomalaisen persjalkaisen lyhythiuksisen ylipainoisen moniongelmattaren kanssa: D Iho on sileä ja heleä, kosketus hellä ja lämmin katse, aaaahhhh! Thaimaalaisnainen voittaa koska tahansa suomalaisen, ja varsinkin porilaisen läskittären. Suurin osa ukoista, jotka ei norminaista saa ,on läskitynnyreitä.

Mutta menkää lenkille, kaljat ja makkarat pois! Silloin voi irrota muutakin pesää kuin maksullista aasialaispanoa. Porilaisella "hei mulla on lyhyet miesmäiset kirkuvan punaiset hiukset ja painan kg" lookillasi et ihan ole kaunottareksi laskettavien joukossa.

Tuudittaudu vaan siihen uskoon että "miehet ei saa sua" ihan rauhassa. Sillä aikaa me deittaillaan kaunottaria aasiasta. Muut ovatkin miehisiä miehiä ja jo saaneet suominaisen. Luuserit onkin asia erikseen.

Hei sampolan sir vili! Ei kannata kaunottaria etsiä kun itse on läskitynnyri. Eikä taikkus sen parempia. Aasialaispano ottaa just sen jonka se saa. Joku kaveri kehuskeli menevänsä paneskelemaan niitä aina viikon paskat nahoissaan ja housuissaan ja jos horo sitä kimittämään, se muistuttaa olevansa asiakas että turpa kiinn vaan. Kaltaisesi siiderivalas kelpaa joillekin onnettomille, kunnes huomaavat miten kuvottava rasisti ja tyhmä olet. Sitten käykin niin että sinut vaihdetaan toiseen, kuin työrukkaset..

Näkeehän tuon katkerasta ruikutuksesta. Olet muuten juuri kaltaisessasi seurassa, maksullisessa. Jos vaan olet Porissa yrittäjänä, tiedä se, että kaltaistesi ,sekä teidän aasialaisostoämmien takia, me porilaiset vaihdamme palvelujen tarjoajia. Enkä tarkoita nyt thaihieromalaitoksia. Se joka ei toista suomalaista arvosta, ei ansaitse hänen rahojansakaan ja kyllä tässä maassa yrittäjiä riittää, et taatusti ole muijinesi ainoa.

Kipaise nyt ärrältä äkkiä hakemassa poikaystävään paristot niin saat edes hetkeksi muuta mietittävää: Onko nyt varmasti kaikki lääkkeet otettu siellä sampolassa? Vai otitko ne kenties kerralla kossun kanssa, on jutut sen verran sekavia lepakolla?

Suosi suomalaista, vältä aasialaista. Säälisi pitäisi kohdistua niihin, jotka myy persettään elääkseen. Sensijaan käytät niitä palveluja. Sen verran alhainen on tasosi. Nehän tekee paljon kosmetologin hommia vailla koulutustakin niin vaihtakaa fiksut naiset vaan suomalaisiin tai virolaisiin palveluntarjoajiin. Ja kaikessa muissakin aasialaisten palveluissa sama juttu. Epäilen kyllä, että huora ei osaa perustella tuulesta temmattuja väitteitään mitenkään, joten huora voi pitää suunsa ummessa tästä lähtien.

Eihän tosta saa mitään selvää! Mitä terveeseen kilpailuun tulee, venakko suhaa aina vinosilmätaikun ohitse. Siinä on tallissa ravuri, koulunsa ja yliopistonsa käynyt, osaa kieliä ja käytöstavat.

Vodkaa latkiva itseriittoinen rahankipeä rotko ei tosiaan voita ihanaa thainaista. Tauteja jos mielit niin muuta sinne ryssälään matkakin on lyhyt, hemmetin kommari. Osaa kieliä hahahaaa salli mun nauraa. Ryssän turistitkaan ei osaa edes englantia, niitä pitää palvella ryssäksi kun tulevat lomailemaan tänne.

Taikkuhoro ei puhu muuta kuin ruumiinkieltä,buahahahahahaaa. Horoista en tiedä kun en tunne henk. Tuo eräskin jonka tunnen, ja joka siis ei ole horo, puhuu sujuvaa englantia ja espanjaa oman kielensä lisäksi.

Jakorasiasi tulee Brittein kautta, mihin se on ensin ostettu muijaksi. On tehnyt kiemuran Epsanjan kautta. No, kokemus puhuu puolestaan Voi luoja mitä sössötystä taas: D Huomaa kyllä että sinulla ei ole minkäänlaista tietoa tai kokemusta kyseisen maan ihmisistä, mitä nyt jostain naistenlehdestä olet kuvia katsonut.

Laihduta läski parisenkymmentä kiloa pois, niin saatat kelvata yhdeksi ehtooksi jollekin hampaattomalle lasolimiehelle jos osaat pitää pääsi kiinni illan ajan.

Pidäs pienempää suuta taikunnussija. Näitä voi lukea joku sivistyneempi kuin kouluja käymätön taikkusi. Pidä sinä kuonosi ummessa sampolan kiljua latkiva punikkipuudeli. Taidankin varata ajan suomihuoralle täksi ehtooksi ja käydä hieman suosimassa häntä edestä ja takaa. Eipäs pidä suomihuorat julkisia bordelleja kuten taikkuhuorat. Nätisti ilmoittaa suomineito netissä palveluksistaan ja sopii paikan yhtä huomaamattomasti.

Onhan tässä nyt eroa aasialaishuoraan kuin yöllä ja päivällä. Ai se pitäisi piilottaa jonnekin ettei häiritse? Muuta vaikka perseeseen niin ei tarvi katella? Ja hieromoitahan ne on, eikä niissä julkisesti mainosteta mitään muuta? Vai näetkö ovella paritusmainoksia? Suomineito ilmoittaa jopa suihinoton hinnat aivan avoimesti ettei kenellekään jää epäselväksi onko kyseessä hieronta vai huorinta.

Vanhemmat varmasti onnellisia kun tytärtä panee puolen poria. Kyllä ne taikkubordellit pitää piilottaa sivullisilta ihmisiltä, joita kuitenkin on enemmistö. Vain te luusereiden vähemmistö ,eli osa äijistä, käyttää huorapalveluita thaihuoraamoissa. Paras paikka olisi viedä ne jonnekin rajalle, ettei ne loukkaa eikä häiritse ketään sivullisia ihmisiä, naisia, lapsia ja vanhuksia.

Senpä takia kaikki ukot matkustaakin Thaimaahan. Aloita piilottamalla itsesi, kun suurin osa väestä ei ole rasistipaskoja. Miksi kenenkään pitäisi sietää sinun naamaasi kadulla? Vain te luusereiden vähemmistö, natsit, vihaatte kansanryhmiä. Paras paikka olisi jossain muutaman metrin syvyydessä, ettette pääse loukkaamaan ketään sivullisia ihmisiä. Voin lainata lapion jos tahdot piilottaa itsesi. Jospa lainaat sen lapion ensin ihan rehellisiin töihin. No eipä tullut yllätyksenä, täytyy sanoa.

Lainaan kyllä lapion jos se saa sinut sitten rehellisiin töihin, tai perhana, annan sen omaksi sinulle jotta pääset pois netin ääreltä rasvavarastoasi sulattamaan kunnon töihin! Käytä vaan omaa lapparias. Aivot onkin näköjään narikassa. Kuten lapiotyötkin, katsot taikkuhuoraamojen seksin myynnin "oikeaksi työksi". On siinä meillä "mies". Se on hienoa ja hyvää työtä, vaikkei suomen naiset siitä pidäkään.

Kun suomen mies pääsee kokemaan aasian naisen lempeyttä ja naisellisuutta, ei sen jälkeen enää kotikaipungin naiseen silmäyksiä luo. Kyllä naiset sen tietävät, siksi kovasti yritetään painaa thaihierojat alas. Jos niin kovasti huolestuttaa, voisi sen sijaan yrittää tehdä asialle jotain.

Yrittää edes vähän näyttää naiselta, opetella käyttäytymään ja pitämään suu tukossa. Niin, dieetti ja liikunta ei olisi ollenkaan huono asia. Tuskin nämäkään takaa nopeaa menestystä oikeiden naisten rinnalla, kun liian kauan ollaan pukeuduttu kuin jätesäkit ja soitettu suuta kuin rannanjärvi.

Aina on kuitenkin toivoa jos yrittää. Mutta, siihen asti me käytämme hieromon ystävällisten hymyilevien hiljaisten ja kauniiden naisten palvelua. Ja maksamme siitä mielellämme hieman. Molemmat ovat silloin tyytyväisiä, mikä on erittäin harvinaista porilaisen hapannaaman kanssa. Saamme olla kiitollisia että ovat tulleet tänne pitämään huolta miehistä, tekemään sen naisen työn, mihin nykyisen suomen nykyiset naiset eivät näköjään kykene.

Tämä ei tietenkään koske varttuneempaa väestöä, ainoastaan näitä vapaan kasvatuksen jätöksiä. Olemme näin myös vapaat pukeutumisessa. Voimme kulkea tuulipuvuissa ja verkkareissa, ottaa rennosti kun ei tarvitse naisia mielistellä.

Ainoastaan silloin kun on aika käydä hierojalla, voi vaihtaa puhtaat aluhousut ja vetästä huukopossua nivusiin. On käynyt niinkin että homma on lähtenyt käsistä, olen muutaman kerran yllättänyt itseni hieromasta hierojaa.???

Olkaa ja ollaan onnellisia ketkä osaavat. Toisten elämän tarkoitus on vaan valittaa, sallittakoon se heille. Kun jätät tupakanpolton, käyt sillä rahalla jo kertaa kuukaudessa hierojalla. Loistava kommentti, täyttä asiaa. Jokainen porin mies allekirjoittaa tämän. Tietenkään ei homot, mutta sanoinkin että miehet.

Ja saa vielä pooonuksia!!!!!! Käykö vihreä kortti tosiaan thai-hieromalaitoksissa? Vaikka Porissa onkin enemmän homoja kuin mualla, niin ei me tarvita ladyboyta kotimaisia riittää. Onko nätti neiti vai piesty transu?

Ihanaaaa, että kotimaassamme on niiiin paljon homsuleita! Pelottavan moni äänesti hompsulia. Mutta Soinia ei voitu irrottaa feikkivirkaan, puolue tarvitsee johtohahmonsa ennen vuoden kuluttua tapahtuvia vaaleja.

Katainen yrittää siirtää salaa kunnallisvaaleja ennen pakollisia kuntaliitoksia. Tää on meinaan varma tieto. Ei ole perinteisiä vaan tavaraansa myyviä pillupaikkoja.

Tai no silleen "perinteisiä" ehkä joo. Taikkuhuoraamot on myyneet persettä jo vuosikymmeniä. Äijät on vaan osanneet pitää sen salassa. Mutta muutosta niihin saa aina toivoa.

Tulisipa seksin myynnin kieltävä laki, saataisiin vinosilmät kuriin. Sääliksi käy tyttöjä, jotka joutuvat nussimaan tätä en saa naista kuin rahalla -osastoa. Toivottavsti saavat nopeasti Suomen kansalaisuuden ja tuet sossusta, ettei tartte suomalaisen ihrakasan alla tukehtua.

Ne hororevat on aikuisia, täysi-ikäisiä ja vastuussa ihan itse omista valinnoistaan. Ei ansaitse perheiden ja kotejen rikkoja mitään sääliä. No ovathan ne Suomi - naisetkin ihan itse vastuussa valinnoistaan, jos ovat tuollaisten miesten kanssa perhettä perustaneet. Turha syytellä Thai tai muitakaan naisia mistään perheen rikkomisista, jos on itse ihan vapaaehtoisesti miehensä valinnut.

Sitä saa mitä tilaa. Olen nyt käynyt Thaihieronnassa 6 kertaa. En ole kertaakaan nussinut eikä sitä tai imutusta ole edes tarjottu. Sen sijaan hieronta on ollut todella hieno kokemus. Nämä herjausviestit ovat pääosin kylmenneiden kuivapillujen tarinoita. Ja tämä on nyt oikein tutkimalla todettua faktaa. Poliisikin on jo todennut, että thaihuoraamoissa myydään äijille seksiä "jatkuavsti ja säännöllisesti". Mutta jatka sinä pappa vaan empiiristä tutkimustasi thaikkuhuorissa.

Joskus ovella törmäänkin erääseen konstaan joka on myös tullut vapaa-aikaansa kruunaamaan hyvällä ja edullisella hieronnalla. Poliisikin kyllä ymmärtää että thaihierojilla on paikka suomen yhteiskunnassa, heille on tilaus. Kaikenlainen noitavaino thaihierojiin lähtee katkerista vanhoistapiioista sekä politiikassa vaikuttavista katkerista femakoista, ei poliisista. En usko edes että poliisilla on minkään valtakunnan tarvetta ahdistella kansalaisten hyväntekijöitä, Miksi kiukuttelemaan jos on miehille parempaa naista tarjolla, ja parempaa palvelua edullisemmin.

Jos ei naisilla politiikassa ole muuta tärkeää kuin thaikkujen ratsaus, tasa-arvon lisääminen ja miesten alistaminen niin naiset ulos kaikista päätöksentekoelimistä. Olen kuullut jopa eräältä thaihierojalta, että hänen ovellaan on käynyt raivoamassa joukko uskovaisia naisia siitä että he eivät suvaitse porissa ulkomaalaisia miesten hierojia.

En ollut uskoa korviani. Missä on uskovien naisten suvaitsevaisuus? Sanooko sana että älä tuomitse, ettei sinua itseäsi tuomittaisi? Hoitakaa miehiä arvon huuhaauskovat naiset, ennenkuin arvostelette niitä jotka sen oikeasti tekevät.

Ei uskovan hommiin kuulu juosta haukkumassa vieraita ihmisiä heidän yrityksensä ovella. Kyllä minullekin kelpaa ja joka viikonloppu käyn sutaisemassa erästäkin yh mammaa. Ehkä saisit jonkun oleskeluluvan tarpeessa olevan joksikin aikaa, kantsii koittaa jos tuo aiemmin jonkun mainitsema hupaisa el toro boyfriendisi ei toimi: Miksi porin naiset ovat niin karvat pystyssä jos miehet käyttää thaihierojan palveluksia. Sehän on selvä, että mies jos haluaa naiselta palvelua, hän maksaa siitä.

Hänen täytyykin maksaa siitä. Ei ole ilmaisia lounaita. Huoneentaulut ovat tiivistettyjä ohjeita virastoille ja yksittäisille kirjoittajille. Viraston huoneentaulussa annetaan vinkkejä virastoille kirjoitustyön järjestämiseen ja virkamiehen huoneentaulussa yksittäisten tekstien laatimiseen. Kielitoimistosta voit tilata kieliasiantuntijan työpaikallesi keskustelemaan, opastamaan, antamaan palautetta, kartoittamaan kehityskohteita ja luomaan yhteisiä linjoja.

Voit myös vuokrata kouluttajan työpaikalle editoimaan ja huoltamaan tekstejä. Monet viranomaiset ovat parantaneet tekstejään ja kirjoittamisen käytäntöjään.

Näiden virkakielihankkeiden kuvauksista saa ideoita oman viraston virkakielityöhön. Virkakieliohjeita Tältä sivulta löydät ohjeita ja työkaluja, joita viranomaiset voivat käyttää apuna kielenkäyttönsä kehittämisessä.

Ohjeita ohjeiden tekijöille Mitä pitää muistaa, kun kirjoittaa ohjetta? Esityspaketit Esityspaketteihin on koottu tietoa hyvästä virkakielestä, selkokielestä ja toimivista nimistä virastojen oman kehitystyön ja keskustelun avuksi. Huoneentaulut Huoneentaulut ovat tiivistettyjä ohjeita virastoille ja yksittäisille kirjoittajille. Vuokraa kielenhuoltaja Kielitoimistosta voit tilata kieliasiantuntijan työpaikallesi keskustelemaan, opastamaan, antamaan palautetta, kartoittamaan kehityskohteita ja luomaan yhteisiä linjoja.

.. SUOMI ALASTONKUVAT PRIVATE TOP  CUMSHOTS

Thai hieronta nokia pori suomi

Voi luoja, miten joku voi olla noin s a a t a n a n tyhmä kuin sinä? Ei auta edes rautalangasta vääntäminen, ei mikään: D No, aivan sama toisaalta mitä sinä ajattelet. Lopetan kirjoittelun tähän antaa poliisin tosiaan tutkia, sinut. Saat taas vastailla seuraavat 5 viestiä itsellesi herjailuja kunnes ylläpito poistaa viestin, aivan kuten edellisenkin herjasettisi.

Sinä et pk-taikkuyrittäjä täällä sanele mitään, muista se! Sinut ilmoitan herjaamisesta,solvaamisesta ja sananvapauden rajoittamisesta NYT poliisille. Herjaamiset,solvaamiset yms ovat yhtä tyhjän kanssa ilmoittaa poliisille, kun ei ole nimeltä mainittu yhtään henkillöä, ihan tiedoksi vain tyhmälle porilaiselle ihraperseiselle vosulle.

Sananvapautta myöskään ei voi rajoittaa kun ei ole keinoja estää tuollaisen sairaan kirjoitteluja palstalle, joten voit inistä poistetuista aiemmista ketjuista ylläpidolle joka ne on aiheellisesti poistanut. Sinun mussutuksillesi korkeintaan nauretaan poliisin puolelta. Toisin käy kun herjaus kohdistuu kansanryhmään erityisen rasistisin ja leimaavin sanoin. Joudut aivan varmasti vastuuseen tekosistasi ja minä se nauran täällä kun rasistiraijaa haetaan kuulusteluihin: D Jos tietäisit ylipäätänsä jotakin suomen laista, niin tietäisit nämäkin yleissivistykseen kuuluvat asiat, mutta toisaalta ei voi vaatia jokaisen keskosen aivojen kykenevän oppimaan montaa asiaa kerralla, eikös juu.

Tässä muuten uutinen joka varmasti ilahduttaa sinua sinne sampolan yksiöön jossa vietät joulusi thaivihaa puhkuen, yksin, porkkanalaatikot sylissäsi unelmoiden miehistä ja toivoen lisää paristoja poikaystävääsi. Tekstistä ei tule mikään portto esiin.

Sensijaan itseään myyvä taikkuhoro on portto. Nyt niiltä viedään taikkupillutkin pian. Onko Porissa vielä "asiallista" thaikkupaikkaa? Se ykskin yrittäjä on vaiennut täällä visusti. Se tosin olisi pitänyt tehdä jo alussa. Luulen että jepet on pian senkin ovella kytiksellä. Ja asiakkaat haastatellaan taas jopa kotoa käsin. Muijat ei tule katsomaan tätä läpi sormiensa.

Kyyti aivan toista kuin suomalaisen persjalkaisen lyhythiuksisen ylipainoisen moniongelmattaren kanssa: D Iho on sileä ja heleä, kosketus hellä ja lämmin katse, aaaahhhh!

Thaimaalaisnainen voittaa koska tahansa suomalaisen, ja varsinkin porilaisen läskittären. Suurin osa ukoista, jotka ei norminaista saa ,on läskitynnyreitä. Mutta menkää lenkille, kaljat ja makkarat pois! Silloin voi irrota muutakin pesää kuin maksullista aasialaispanoa. Porilaisella "hei mulla on lyhyet miesmäiset kirkuvan punaiset hiukset ja painan kg" lookillasi et ihan ole kaunottareksi laskettavien joukossa.

Tuudittaudu vaan siihen uskoon että "miehet ei saa sua" ihan rauhassa. Sillä aikaa me deittaillaan kaunottaria aasiasta. Muut ovatkin miehisiä miehiä ja jo saaneet suominaisen. Luuserit onkin asia erikseen. Hei sampolan sir vili! Ei kannata kaunottaria etsiä kun itse on läskitynnyri.

Eikä taikkus sen parempia. Aasialaispano ottaa just sen jonka se saa. Joku kaveri kehuskeli menevänsä paneskelemaan niitä aina viikon paskat nahoissaan ja housuissaan ja jos horo sitä kimittämään, se muistuttaa olevansa asiakas että turpa kiinn vaan. Kaltaisesi siiderivalas kelpaa joillekin onnettomille, kunnes huomaavat miten kuvottava rasisti ja tyhmä olet. Sitten käykin niin että sinut vaihdetaan toiseen, kuin työrukkaset..

Näkeehän tuon katkerasta ruikutuksesta. Olet muuten juuri kaltaisessasi seurassa, maksullisessa. Jos vaan olet Porissa yrittäjänä, tiedä se, että kaltaistesi ,sekä teidän aasialaisostoämmien takia, me porilaiset vaihdamme palvelujen tarjoajia.

Enkä tarkoita nyt thaihieromalaitoksia. Se joka ei toista suomalaista arvosta, ei ansaitse hänen rahojansakaan ja kyllä tässä maassa yrittäjiä riittää, et taatusti ole muijinesi ainoa. Kipaise nyt ärrältä äkkiä hakemassa poikaystävään paristot niin saat edes hetkeksi muuta mietittävää: Onko nyt varmasti kaikki lääkkeet otettu siellä sampolassa?

Vai otitko ne kenties kerralla kossun kanssa, on jutut sen verran sekavia lepakolla? Suosi suomalaista, vältä aasialaista. Säälisi pitäisi kohdistua niihin, jotka myy persettään elääkseen. Sensijaan käytät niitä palveluja. Sen verran alhainen on tasosi. Nehän tekee paljon kosmetologin hommia vailla koulutustakin niin vaihtakaa fiksut naiset vaan suomalaisiin tai virolaisiin palveluntarjoajiin. Ja kaikessa muissakin aasialaisten palveluissa sama juttu. Epäilen kyllä, että huora ei osaa perustella tuulesta temmattuja väitteitään mitenkään, joten huora voi pitää suunsa ummessa tästä lähtien.

Eihän tosta saa mitään selvää! Mitä terveeseen kilpailuun tulee, venakko suhaa aina vinosilmätaikun ohitse. Siinä on tallissa ravuri, koulunsa ja yliopistonsa käynyt, osaa kieliä ja käytöstavat. Vodkaa latkiva itseriittoinen rahankipeä rotko ei tosiaan voita ihanaa thainaista.

Tauteja jos mielit niin muuta sinne ryssälään matkakin on lyhyt, hemmetin kommari. Osaa kieliä hahahaaa salli mun nauraa. Ryssän turistitkaan ei osaa edes englantia, niitä pitää palvella ryssäksi kun tulevat lomailemaan tänne. Taikkuhoro ei puhu muuta kuin ruumiinkieltä,buahahahahahaaa. Horoista en tiedä kun en tunne henk. Tuo eräskin jonka tunnen, ja joka siis ei ole horo, puhuu sujuvaa englantia ja espanjaa oman kielensä lisäksi.

Jakorasiasi tulee Brittein kautta, mihin se on ensin ostettu muijaksi. On tehnyt kiemuran Epsanjan kautta. No, kokemus puhuu puolestaan Voi luoja mitä sössötystä taas: D Huomaa kyllä että sinulla ei ole minkäänlaista tietoa tai kokemusta kyseisen maan ihmisistä, mitä nyt jostain naistenlehdestä olet kuvia katsonut. Laihduta läski parisenkymmentä kiloa pois, niin saatat kelvata yhdeksi ehtooksi jollekin hampaattomalle lasolimiehelle jos osaat pitää pääsi kiinni illan ajan.

Pidäs pienempää suuta taikunnussija. Näitä voi lukea joku sivistyneempi kuin kouluja käymätön taikkusi. Pidä sinä kuonosi ummessa sampolan kiljua latkiva punikkipuudeli. Taidankin varata ajan suomihuoralle täksi ehtooksi ja käydä hieman suosimassa häntä edestä ja takaa. Eipäs pidä suomihuorat julkisia bordelleja kuten taikkuhuorat.

Nätisti ilmoittaa suomineito netissä palveluksistaan ja sopii paikan yhtä huomaamattomasti. Onhan tässä nyt eroa aasialaishuoraan kuin yöllä ja päivällä. Ai se pitäisi piilottaa jonnekin ettei häiritse? Muuta vaikka perseeseen niin ei tarvi katella? Ja hieromoitahan ne on, eikä niissä julkisesti mainosteta mitään muuta? Vai näetkö ovella paritusmainoksia?

Suomineito ilmoittaa jopa suihinoton hinnat aivan avoimesti ettei kenellekään jää epäselväksi onko kyseessä hieronta vai huorinta. Vanhemmat varmasti onnellisia kun tytärtä panee puolen poria. Kyllä ne taikkubordellit pitää piilottaa sivullisilta ihmisiltä, joita kuitenkin on enemmistö. Vain te luusereiden vähemmistö ,eli osa äijistä, käyttää huorapalveluita thaihuoraamoissa. Paras paikka olisi viedä ne jonnekin rajalle, ettei ne loukkaa eikä häiritse ketään sivullisia ihmisiä, naisia, lapsia ja vanhuksia.

Senpä takia kaikki ukot matkustaakin Thaimaahan. Aloita piilottamalla itsesi, kun suurin osa väestä ei ole rasistipaskoja. Miksi kenenkään pitäisi sietää sinun naamaasi kadulla? Vain te luusereiden vähemmistö, natsit, vihaatte kansanryhmiä. Paras paikka olisi jossain muutaman metrin syvyydessä, ettette pääse loukkaamaan ketään sivullisia ihmisiä. Voin lainata lapion jos tahdot piilottaa itsesi.

Jospa lainaat sen lapion ensin ihan rehellisiin töihin. No eipä tullut yllätyksenä, täytyy sanoa. Lainaan kyllä lapion jos se saa sinut sitten rehellisiin töihin, tai perhana, annan sen omaksi sinulle jotta pääset pois netin ääreltä rasvavarastoasi sulattamaan kunnon töihin! Käytä vaan omaa lapparias. Aivot onkin näköjään narikassa. Kuten lapiotyötkin, katsot taikkuhuoraamojen seksin myynnin "oikeaksi työksi". On siinä meillä "mies". Se on hienoa ja hyvää työtä, vaikkei suomen naiset siitä pidäkään.

Kun suomen mies pääsee kokemaan aasian naisen lempeyttä ja naisellisuutta, ei sen jälkeen enää kotikaipungin naiseen silmäyksiä luo. Kyllä naiset sen tietävät, siksi kovasti yritetään painaa thaihierojat alas. Jos niin kovasti huolestuttaa, voisi sen sijaan yrittää tehdä asialle jotain. Yrittää edes vähän näyttää naiselta, opetella käyttäytymään ja pitämään suu tukossa. Niin, dieetti ja liikunta ei olisi ollenkaan huono asia. Tuskin nämäkään takaa nopeaa menestystä oikeiden naisten rinnalla, kun liian kauan ollaan pukeuduttu kuin jätesäkit ja soitettu suuta kuin rannanjärvi.

Aina on kuitenkin toivoa jos yrittää. Mutta, siihen asti me käytämme hieromon ystävällisten hymyilevien hiljaisten ja kauniiden naisten palvelua. Ja maksamme siitä mielellämme hieman. Molemmat ovat silloin tyytyväisiä, mikä on erittäin harvinaista porilaisen hapannaaman kanssa.

Saamme olla kiitollisia että ovat tulleet tänne pitämään huolta miehistä, tekemään sen naisen työn, mihin nykyisen suomen nykyiset naiset eivät näköjään kykene.

Tämä ei tietenkään koske varttuneempaa väestöä, ainoastaan näitä vapaan kasvatuksen jätöksiä. Olemme näin myös vapaat pukeutumisessa. Voimme kulkea tuulipuvuissa ja verkkareissa, ottaa rennosti kun ei tarvitse naisia mielistellä. Ainoastaan silloin kun on aika käydä hierojalla, voi vaihtaa puhtaat aluhousut ja vetästä huukopossua nivusiin.

On käynyt niinkin että homma on lähtenyt käsistä, olen muutaman kerran yllättänyt itseni hieromasta hierojaa.??? Olkaa ja ollaan onnellisia ketkä osaavat. Toisten elämän tarkoitus on vaan valittaa, sallittakoon se heille. Kun jätät tupakanpolton, käyt sillä rahalla jo kertaa kuukaudessa hierojalla.

Loistava kommentti, täyttä asiaa. Jokainen porin mies allekirjoittaa tämän. Tietenkään ei homot, mutta sanoinkin että miehet. Ja saa vielä pooonuksia!!!!!! Käykö vihreä kortti tosiaan thai-hieromalaitoksissa? Vaikka Porissa onkin enemmän homoja kuin mualla, niin ei me tarvita ladyboyta kotimaisia riittää. Onko nätti neiti vai piesty transu? Ihanaaaa, että kotimaassamme on niiiin paljon homsuleita!

Pelottavan moni äänesti hompsulia. Mutta Soinia ei voitu irrottaa feikkivirkaan, puolue tarvitsee johtohahmonsa ennen vuoden kuluttua tapahtuvia vaaleja. Katainen yrittää siirtää salaa kunnallisvaaleja ennen pakollisia kuntaliitoksia.

Tää on meinaan varma tieto. Ei ole perinteisiä vaan tavaraansa myyviä pillupaikkoja. Tai no silleen "perinteisiä" ehkä joo. Taikkuhuoraamot on myyneet persettä jo vuosikymmeniä. Äijät on vaan osanneet pitää sen salassa. Mutta muutosta niihin saa aina toivoa. Tulisipa seksin myynnin kieltävä laki, saataisiin vinosilmät kuriin. Sääliksi käy tyttöjä, jotka joutuvat nussimaan tätä en saa naista kuin rahalla -osastoa.

Toivottavsti saavat nopeasti Suomen kansalaisuuden ja tuet sossusta, ettei tartte suomalaisen ihrakasan alla tukehtua. Ne hororevat on aikuisia, täysi-ikäisiä ja vastuussa ihan itse omista valinnoistaan. Ei ansaitse perheiden ja kotejen rikkoja mitään sääliä. No ovathan ne Suomi - naisetkin ihan itse vastuussa valinnoistaan, jos ovat tuollaisten miesten kanssa perhettä perustaneet. Turha syytellä Thai tai muitakaan naisia mistään perheen rikkomisista, jos on itse ihan vapaaehtoisesti miehensä valinnut.

Sitä saa mitä tilaa. Olen nyt käynyt Thaihieronnassa 6 kertaa. En ole kertaakaan nussinut eikä sitä tai imutusta ole edes tarjottu. Sen sijaan hieronta on ollut todella hieno kokemus. Nämä herjausviestit ovat pääosin kylmenneiden kuivapillujen tarinoita. Ja tämä on nyt oikein tutkimalla todettua faktaa. Poliisikin on jo todennut, että thaihuoraamoissa myydään äijille seksiä "jatkuavsti ja säännöllisesti".

Mutta jatka sinä pappa vaan empiiristä tutkimustasi thaikkuhuorissa. Joskus ovella törmäänkin erääseen konstaan joka on myös tullut vapaa-aikaansa kruunaamaan hyvällä ja edullisella hieronnalla. Poliisikin kyllä ymmärtää että thaihierojilla on paikka suomen yhteiskunnassa, heille on tilaus. Kaikenlainen noitavaino thaihierojiin lähtee katkerista vanhoistapiioista sekä politiikassa vaikuttavista katkerista femakoista, ei poliisista.

En usko edes että poliisilla on minkään valtakunnan tarvetta ahdistella kansalaisten hyväntekijöitä, Miksi kiukuttelemaan jos on miehille parempaa naista tarjolla, ja parempaa palvelua edullisemmin. Jos ei naisilla politiikassa ole muuta tärkeää kuin thaikkujen ratsaus, tasa-arvon lisääminen ja miesten alistaminen niin naiset ulos kaikista päätöksentekoelimistä.

Olen kuullut jopa eräältä thaihierojalta, että hänen ovellaan on käynyt raivoamassa joukko uskovaisia naisia siitä että he eivät suvaitse porissa ulkomaalaisia miesten hierojia. En ollut uskoa korviani. Missä on uskovien naisten suvaitsevaisuus? Sanooko sana että älä tuomitse, ettei sinua itseäsi tuomittaisi? Hoitakaa miehiä arvon huuhaauskovat naiset, ennenkuin arvostelette niitä jotka sen oikeasti tekevät. Ei uskovan hommiin kuulu juosta haukkumassa vieraita ihmisiä heidän yrityksensä ovella.

Kyllä minullekin kelpaa ja joka viikonloppu käyn sutaisemassa erästäkin yh mammaa. Ehkä saisit jonkun oleskeluluvan tarpeessa olevan joksikin aikaa, kantsii koittaa jos tuo aiemmin jonkun mainitsema hupaisa el toro boyfriendisi ei toimi: Mitä pitää muistaa, kun kirjoittaa ohjetta? Lue vinkkimme ohjetekstien tekijöille. Mallia voi ottaa reseptien kirjoittamisen tavasta. Jos ohje perustuu vaikeaselkoiseen lakitekstiin, lainkin muotoiluihin saa ja pitää koskea.

Esityspaketteihin on koottu tietoa hyvästä virkakielestä, selkokielestä ja toimivista nimistä virastojen oman kehitystyön ja keskustelun avuksi. Lisäksi yksi esityspaketeista sisältää suosituksia yliopistoille ja ammattikorkeakouluille. Huoneentaulut ovat tiivistettyjä ohjeita virastoille ja yksittäisille kirjoittajille. Viraston huoneentaulussa annetaan vinkkejä virastoille kirjoitustyön järjestämiseen ja virkamiehen huoneentaulussa yksittäisten tekstien laatimiseen.

Kielitoimistosta voit tilata kieliasiantuntijan työpaikallesi keskustelemaan, opastamaan, antamaan palautetta, kartoittamaan kehityskohteita ja luomaan yhteisiä linjoja. Voit myös vuokrata kouluttajan työpaikalle editoimaan ja huoltamaan tekstejä. Monet viranomaiset ovat parantaneet tekstejään ja kirjoittamisen käytäntöjään.

Vai otitko ne kenties kerralla kossun kanssa, on jutut sen verran sekavia lepakolla? No ovathan ne Suomi - naisetkin ihan itse vastuussa valinnoistaan, jos ovat tuollaisten miesten kanssa perhettä perustaneet. D Huomaa kyllä että sinulla ei ole minkäänlaista tietoa tai kokemusta kyseisen maan ihmisistä, mitä nyt jostain naistenlehdestä olet kuvia katsonut. Puhut silkkaa peetä, katkera kurppa: Sen verran alhainen on tasosi. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Sinkut helsinki amateur fuck gif