Keyla bb janita

Janita tuntuu kuitenkin elävän asian kanssa kuin ei mitään. Ymmärrän, että ihmisten on helppo kirjoitella nimimerkkiensä takaa. Ei minulle naaman edessä tulla mitään sanomaan. Janitan on väitetty myös olevan romani.

Hänellä on Facebook-ystävänä muuan romaninainen, jonka on arveltu olevan Janitan äiti. Hän on kaiken lisäksi minua vain yhdeksän päivää vanhempi. Hän on hyvä ystäväni. Janita kertoo olleensa pienestä pitäen tummien kanssa tekemisissä. Hän on nähnyt läheltä heidän kulttuuriaan. Janita kertoo valikoivansa erittäin tarkasti kaveripiirinsä. Niinpä rasistisia kommentteja ei ole tarvinnut kuulla. Muitakin juoruja Janitan pitkä mediahiljaisuus on ehtinyt aiheuttaa.

On väitetty, että hänellä olisi pieni lapsi. Hän on pikkusisareni ja minulle erittäin tärkeä, Janita toteaa. Janitan lapsuus oli perustavallinen. Ala-asteella hänellä oli mukava ystäväpiiri, jonka kanssa tehtiin kaikki yhdessä. Nämä piirit eivät kuitenkaan olleet tosipaikan tullen tukena.

Perheeni oli ihan tavallinen, se on aina kannustanut minua eteenpäin. Puheet siitä, että olisin saanut kaiken sormia napsauttamalla ei pidä paikkansa. Olen tehnyt töitä asioiden eteen. Isäni on aina halunnut suojella minua maailman pahuudelta.

Sitä joskus protestoin, kunnes ymmärsin, että isä tarkoittaa vain hyvää. Minulla oli tarkat kotiintuloajat ja sellaisesta kasvatuksesta olen kyllä ylpeä, Janita muotoilee. Vaikka Janita vaikuttaakin haastattelun perusteella kaikelta muulta kuin talossa nähdyltä teinipissikseltä, hän on kuitenkin hankkimassa itselleen silikonirinnat. Se on nyt toteutumassa, Janita paljastaa.

Neitokainen toteaa hänellä olleen aiemmin enemmän muotoja, mutta kun hän laihtui, kävi se tyypillinen: Haluan olla vartaloni kanssa enemmän sujut. En voi sanoa, etten olisi nytkin, hän mieltää. Kyllä se Janitaa kiinnostaa. Hän ajattelee siitä positiivisesti ja haluaa keskittyä haittapuolten sijasta hyviin puoliin. Olen aina ihaillut Martina Aitolehden tapaa kehittyä julkisuutensa kanssa. Nyt aion takoa, kun rauta on kuumaa. Entä BB-talon Jouko, josta olit kiinnostunut.

Kun hän tulee talosta…? Hän on minulle talon asukas, aivoni eivät hyväksy muuta, Janita naurahtaa. Onko sinulla ollut rankka elämä? Haluan kuitenkin pitää tietyt asiat yksityisinä, sillä ne ovat niin arkoja, menevät henkilökohtaisuuksiin eivätkä koske vain minua. Ei mitään alkoholiongelmaa tai perheväkivaltaa… Raskasta on ollut itsellä ja raskasta läheisillä. Sanotaan nyt sitten, että se liittyy sairauteen. Tiedän että saisin tällä sympatiaa ja empatiaa, mutta niillä en ratsasta.

Odotatko prinssiä valkealla ratsulla? Olen neljä viimeistä vuotta ollut parisuhteessa pääsemättä viettämään omaa elämääni. Haluan keskittyä työhöni, perheeseeni ja ystäviini. Viime viikolla oli jo aivan ihanan keväinen meininki ja meidän kuvauspäivällemmekin sattui sopivasti aurinko. Nyt ei kyllä ihan heti uskoisi, että näistä keleistä on vaan vajaa viikko aikaa mutta sellaistahan täällä Suomessa aina on.

Jaksan kuitenkin pitää positiivisen asenteen ja uskoa sen kesän tuloon. Elämässä sää on kuitenkin aika pieni murheenkryyni, asia jolle emme mitään mahda joten valitus sikseen. Jos jokusen sanan asusta sanoisin niin päälläni on tosiaan aika tuollainen oman näköiseni puetti. Tennarit, farkut ja bomber. Kokonaisuus on niin mieluisa, että voisin painella tuolla menemään vaikka viikon jokaisena päivänä. Ja ihan erityismainintaa pakko sanoa noista Leviksistä.

Pakko saada vielä vaaleammassakin pesussa, on nimittäin kuin omalle vartalolleni tehdyt. Harva farkku istuu näin hyvin ja sen lisäksi on vieläpä hyvin miellyttävä päälläkin. Hiuksesi ovat aivan upean väriset! Älä vaan ota mitään vaaleita raitoja niihin, kun pohdit sitä aikaisemmin. Ihania kuvia ja asukuvia toivoisin lisää, samoin treenipostaukset ovat aina mielenkiintoisia….

No itseasiassa en ajatellutkaan. Olen jo pitkään unelmoinut sellaisesta mahonkisesta väristä.

Read More