Tantra hieronta helsinki erotiikka tampere

tantra hieronta helsinki erotiikka tampere

Kokemus oli kuitenkin siihenastisista hierontakokemuksistamme miellyttävin. Sen lisäksi että hieroja löysi kehoistamme kaikki nuo kipeät kohdat ja hoiti ne kuntoon hän hieroi meitä tavalla joka tuotti syvän yleisen hyvänolon tunteen. Tuo Intialainen hieronta oli eräänlaista rauhoittavaa ja raukaisevaa hyväilyä. Se ei ollut suoraan seksuaalista mutta kuitenkin jollain tavalla eroottista muistuttaen sitä kun lapsena isä tai äiti kylvetti meidät.

Hieroja ei kertaakaan koskettanut genitaalialueita mutta sen verran läheltä että se oli lievästi kiihottavaa. Kesällä löysin kuin sattumalta tantrahieronnasta kertovia sivustoja ja kiinnostuin aiheesta. Tilasin ajan ja koin elämäni miellyttävimmän hieronnan.

Kun kysyin, miten läheltä hän on valmis hieromaan niin vastaus oli että niin läheltä ja niin pitkälle kuin potilas haluaa koska hänelle on tärkeintä että minulla on hieronnan jälkeen mahdollisimman hyvä olo.

Sillä kertaa en ollut valmis menemään loppuun saakka mutta myöhemmin olen kyllä ottanut koko nautinnon vastaan ja voin kertoa että se on jotain aivan muuta kuin kokemani ilotalojen tai thaihieronnan nopeat toimitukset. Syksyllä hieroin itse ensimmäistä kertaa vaimoni soveltamalla kaiken sen uuden mitä olin itse kokenut sekä lukemalla oppinut ja lisäksi hänen vihjeiden ja ohjeiden mukaan.

Tuossa loppupuolella vuotta kävin sitten ammattilaisten opastuksella melkein viikon kestävän tantrahierontakurssin. Sen jälkeen joulukuu tammikuu olen hieronut useita naisia vaimoni lisäksi ja palaute on ollut yksinomaan myönteistä. Jotkut ovat pyytäneet lisää ja pikkuisen rohkeampaa ja kaikki ovat kertoneet että ovat löytäneet itsestään uusia jännittäviä piirteitä ja että ovat nyt vapautuneempia seksin suhteen.

Se että yhdessä on etukäteen käyty läpi hierottavien omat toiveet, ennakkoluulot ja estot on ollut heille todella vapauttavaa kuten myös se että tuolla keskustelulla on synnytetty välillemme yhteisymmärryksen ja luottamuksen ilmapiiri. Tantrahieroja ei todellakaan ole mikään seksipalvelija tai kone. Tuollaisessa ajatuksesta tantrassa minäkin olen,onko paikka salaisuus missä itse kävit?

Netistä en pääse perille paikkojen tasosta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Näin ei todellakaan ole. Tantrahieronta on paljon enemmän kuin pelkkää lihasten hoitoa. Tantrahieronnan tarkoitus on tuottaa hierottavalle pitempiaikainen syvä rentoutuksen tunne ja vapautunut olotila. Tuo saavutetaan mm sillä että hierottavan ei tarvitse peitellä tai hävetä hieronnan aikana mahdollisia tapahtuvia seksuaalisia reaktioitaan.

Tantrahierojan tehtävä on auttaa hierottavaa hyväksymään nämä reaktionsa eikä ohittaa ne niinkuin niitä ei olisikaan. Hyvä tantrahieroja on hierottavalle kuin rakastava ja ymmärtävä isä tai äiti jonka kanssa on helppoa puhua myös kipeistä asioista.

Toisaalta hyvä tantrahieroja on sellainen että myös sksualiset paineet voidaan yhdessä purkaa oli sitten hiererottvana kumpi sukupuoli tahansa. Se ei tietenkään tarkoita että tantrahieroja harrastaisi hierottavan kanssa seksiä. Mutta saattaa tarkoittaa että auttaa hieromaalla intiimi alueita jos hierottava niin tahtoo. Tantrassa kaikki tapahtuu hierottavan ehdoilla. Jos parisuhteessa on seksualisia lukkoja tantrahieronta ja hieronnan yhteydessä käytävä keskustelu on usein avain joka avaa nuo lukot ja auttaa saavuttamaan paremman parisuhteen.

Tästä syystä mieshieroja on monasti parempi hieroja miehelle ja naishieroja naiselle. Ei yksi laukeaminen jonkun seksihierontaa antavan ihmisen hoidossa auta muuta kuin hetkellisesti kun taas tantrahieronta voi olla avuksi pitemmäksi aikaa koska se auttaa nimenomaan estojen ja lukkkojen poistamisessa. Tuollaista olen tantran ymmärtänyt olevan,vielä en vain ole löytänyt paikkaa,josta sitä varmasti löydän.

En etsi mitään "lihashoitoa",mutta haluan ainakin ensimmäisen kerran nais hierojan,minulle miehenä,jolla ikääkin vaille 50 jotenkin luonnollisemman tuntuinen vaihtoehto. En epäile näkökantaasi,että mies voi olla parempi hieroja miehelle,olen asiassa kokematon,siksi kyselenkin. Enkä taatus itksekään rupepais hieromaan kenenkään jätkän paineita pois. Täytyy olla kyllä jotenkin erikoinen persoona että tämmöistä hierontaa rupeaa kukaan tekememään, sitä en ihmittele että pervoja asiakkaita löytyy.

Varmaan tälläisen hieronnan tekijä on samanlainen pervo. Jo pelkkä kielenkäyttösi paljastaa henkisen tasosi joten - no further comments. Miksi lähteä niitä tuomitsemaan? Olen nainen ja koulutettu hieroja, enkö koskaan tee mitään ns "ylimääräistä" asiakkaille. Jos on aikuisia ja vastullisia ihmisiä? Pidä sinä "meisselisi" tiukasti housuissasi ja mielipettesi ominasi jos et osaa esittää niitä siistillä kielellä ilman kirosanoja.

Eikä se ole edes pettämistä. Mitähän mun eukko sanois jos kävisin vähän hierotuttamassa lerssiä tantrassa. Sanoisin vaan että piti saaha henkisiä lukkoja auki. Hyvä tantrahieroja ei itse anna suoranaista elinhierontaa muuta kuin poikkeustapauksissa mutta ei myöskään estä hierottavaa jos hän itse ja omin voimin haluaa laueta siinä ja nyt. Tantra hyväksyy ihmisen ja kaikki hänen tarpeensa holistisesti eikä paheksu seksuaalisia tarpeita.

Tavallinen hieronta tähtää vain lihaskipujen poistamiseen. Minulla oli vaikka kuinka paljon ennakkoluuloja mutta päätin olla rohkea.

Ihanin hieronta mitä olen ikinä 52 vuotisen elämäni aikana kokenut. Minulta tuo hieroja ei vaatinut mitään muuta kun että yritän olla täysin rento. Sitten hän käsitteli minua kuin jumalatarta eikä missään vaiheessa tullut mieleenkään että hän olisi halunnut käytää minua millään lailla hyväksi vaikka hengitykseni välillä vähän kiihtyikin.

Laaja tantrakurssi Vuosikurssimuotoinen viikottainen tantrakurssi sisältäen hathajooga- ja meditaatioharjoituksia ja syvällisen teorian. Eroottisen tantran intensiivityöpajat Nopea tapa tutustua eroottiseen tantraan yksin tai parin kanssa viikonloppuisin järjestettävissä teematyöpajoissa.

Seuraava työpaja on Helsingissä syksyllä ja Tampereella 9. Kashmirin Shaivismi Tantran ytimessä — kurssi avoinna jälleen syksyllä Helsinki. Esoteerinen jooga Kurssi joogasuuntausten takaa: Hathajooga Käytäntöön painottuva hathajoogatunti, johon voit tulla koska vain. Kamasutra Kamasutra on tantraa sivuava erotiikan ja parisuhteen käsikirja. Katso kuvauksia Kamasutran rakasteluasennoista ja löydä uusia näkökulmia. Kevään uudet ja avoimet kurssit - Helsinki ja Tampere. A Global and Profound Vision of Reality.

... Tracer porno aistien talo

Tantra hieronta helsinki erotiikka tampere

Eroottinen hieronta - Mies-intiimihierojan tekemänä Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä oma kokemus ihanaa! Kävin viime keväänä Turussa intiimihierottavana liekö sama hieroja.

Mies asetteli minut kylpyhuoneessa olleelle hoitopöydälle mahalleen ja nilkkaotteella levitti jalat hieman haralleen. Pesu oli perusteellinen, ja sitten seurasi hieronta. Mies hieroi melko kevyesti koko vartalon, ja keskittyi lopuksi pakaroihin ja tisseihin. Mahallani maaten annoin miehen levitellä pyllyäni, ja nautin salaa, kun tiesin, että hänellä oli suora näköyhteys pilluuni.

Mies kysyi tämän tästä oliko käsittely ihanaa. Pakaroita hieroessaan hän kysyi, halusinko, että hän käyttäisi rentouttavaa öljyä. Lupasin, ja tunsin, kuinka öljy valui hitaasti peräaukkooni ja pilluuni, minne se taisi olla tarkoitettukin. Öljy aiheutti miellyttävän kuumottavan tunteen, ja minun oli vaikea pysyä liikkumattomana, varsinkin, kun sormet työskentelivät pararoiden vaossa ja hipoivat aina välillä "vahingossa" pilluani takaa päin.

Rintojen hieronta oli hellää pyörittelyä ja aina välillä kevyitä nännin puristeluja. Tietysti nännit kovettuivat ja varmaankin paisunut klitorikseni tuli myös esiin, kun hän hieroi reisieni sisäpintoja.

Koskettelut olivat aavistuksenomaisia ja melkein tulkittavissa vahingoiksi. Pidemmälle hän ei mennyt vielä, mikä oli pieni pettymys. Olin hieronnassa ensimmäistä kertaa, enkä yhtään tiennyt, mitä minun pitäisi odottaa. Yritin pysyä tyynenä hänen käsittelyssään; Mietin olisiko hän heti jatkanut, jos olisin antanut vartaloni liikkua ja esim. Sitten hän kysyi mitä lisähoitoja halusin Hieronta maksoi 50 euroa "lisäpalveluineen" hoitopöydällä ja sängyssä ja se oli kerrassaan ihanaa koko tunnin ajan.

Mies antoi käyntikorttinsa ja saman "hoidon" saa myös kotikäyntinä ainoastaan 10 euron matkakulut lisättynä hintaan. Onko teillä kokemuksia miesten tekemistä intiimihierontapalveluista, jos niin kertokaa millaisia. Minä en moiseen menisikään. Näyttelemään itseäni jollekin mieshierojalle.. Siis mitä se mies sitten teki? Intiimihieroja ottaa naisen toimet huomioon toisella tapaa kuin oma mies, jonka esileikki on pieraisu.

Epäilen tietäväni tämän humoristisen hierojan Turusta. Hyvä tantrahieroja on hierottavalle kuin rakastava ja ymmärtävä isä tai äiti jonka kanssa on helppoa puhua myös kipeistä asioista. Toisaalta hyvä tantrahieroja on sellainen että myös sksualiset paineet voidaan yhdessä purkaa oli sitten hiererottvana kumpi sukupuoli tahansa.

Se ei tietenkään tarkoita että tantrahieroja harrastaisi hierottavan kanssa seksiä. Mutta saattaa tarkoittaa että auttaa hieromaalla intiimi alueita jos hierottava niin tahtoo. Tantrassa kaikki tapahtuu hierottavan ehdoilla. Jos parisuhteessa on seksualisia lukkoja tantrahieronta ja hieronnan yhteydessä käytävä keskustelu on usein avain joka avaa nuo lukot ja auttaa saavuttamaan paremman parisuhteen.

Tästä syystä mieshieroja on monasti parempi hieroja miehelle ja naishieroja naiselle. Ei yksi laukeaminen jonkun seksihierontaa antavan ihmisen hoidossa auta muuta kuin hetkellisesti kun taas tantrahieronta voi olla avuksi pitemmäksi aikaa koska se auttaa nimenomaan estojen ja lukkkojen poistamisessa. Tuollaista olen tantran ymmärtänyt olevan,vielä en vain ole löytänyt paikkaa,josta sitä varmasti löydän.

En etsi mitään "lihashoitoa",mutta haluan ainakin ensimmäisen kerran nais hierojan,minulle miehenä,jolla ikääkin vaille 50 jotenkin luonnollisemman tuntuinen vaihtoehto. En epäile näkökantaasi,että mies voi olla parempi hieroja miehelle,olen asiassa kokematon,siksi kyselenkin.

Enkä taatus itksekään rupepais hieromaan kenenkään jätkän paineita pois. Täytyy olla kyllä jotenkin erikoinen persoona että tämmöistä hierontaa rupeaa kukaan tekememään, sitä en ihmittele että pervoja asiakkaita löytyy. Varmaan tälläisen hieronnan tekijä on samanlainen pervo. Jo pelkkä kielenkäyttösi paljastaa henkisen tasosi joten - no further comments.

Miksi lähteä niitä tuomitsemaan? Olen nainen ja koulutettu hieroja, enkö koskaan tee mitään ns "ylimääräistä" asiakkaille. Jos on aikuisia ja vastullisia ihmisiä?

Pidä sinä "meisselisi" tiukasti housuissasi ja mielipettesi ominasi jos et osaa esittää niitä siistillä kielellä ilman kirosanoja. Eikä se ole edes pettämistä. Mitähän mun eukko sanois jos kävisin vähän hierotuttamassa lerssiä tantrassa. Sanoisin vaan että piti saaha henkisiä lukkoja auki. Hyvä tantrahieroja ei itse anna suoranaista elinhierontaa muuta kuin poikkeustapauksissa mutta ei myöskään estä hierottavaa jos hän itse ja omin voimin haluaa laueta siinä ja nyt.

Tantra hyväksyy ihmisen ja kaikki hänen tarpeensa holistisesti eikä paheksu seksuaalisia tarpeita. Tavallinen hieronta tähtää vain lihaskipujen poistamiseen. Minulla oli vaikka kuinka paljon ennakkoluuloja mutta päätin olla rohkea. Ihanin hieronta mitä olen ikinä 52 vuotisen elämäni aikana kokenut.

Minulta tuo hieroja ei vaatinut mitään muuta kun että yritän olla täysin rento. Sitten hän käsitteli minua kuin jumalatarta eikä missään vaiheessa tullut mieleenkään että hän olisi halunnut käytää minua millään lailla hyväksi vaikka hengitykseni välillä vähän kiihtyikin. Noin rentoutunut ja hyvä olo minulla ei ole koskaan aikaisemmin hieronnan jälkeen ollut - joskus hyvän rakastelun jälkeen kylläkin.

Tantrahieroja mies, laitatko yhteystietoa, jotta voin varata ajan sinulta. Olen myös kovin kiinnostunut ensi sijassa miehisestä tantrahierojasta, jonka löytyminen on todella vaivalloista.

Käyttäkää vaikka nimikettä tantrasively. Siitä mitä kaikkea voi kutsua hieronnaksi ja myös eroottinen hieronta on Wikipedian mukaan hierontaa. Täytynee "koulutettujen lihashoitajien" keksiä uusi nimi hoidoilleen etteivät joutuisi vaikeuksiin näiden pelottavien "pervojen" kanssa.

Kyllä kipeät lihakset saavat hoitoa tantrassa aivan samalla tavalla kuten tavallisessa hieronnassa. Ei totisesti ole pelkkää sivelyä jos kysymyksessä on aitoa tantraa ja hyvä tantrahieroja.

Tuo sively on vain "lisämauste" joka auttaa rentoutumaan. Mitä tuon "maailman totuus????? Koska olet "stultorum" , niin et voi käsittää näitä asioita ja kirjoituksia! Jo vanha kansa sanoi: Helsingissä toimii sellainen kuin Lotus hoitola ,mutta etsi Googlen kautta tantra hierontaa niin sieltä pitäisi löytyä.

Itse olen miehenä kokeillut ja oli todella hyvää hierontaa ,Ei ollut mitään suoraa Seksiä vaan ihanaa hellää hierontaa. Onko Lotus hieronnassa happy end? Tantraajia löytyy googlettamalla, mutta taso vaihtelee, sillä myös osa ulkolaisista tarjoavat k. Onko naispuoleisilla kokemuksia tantrahieronnasta? Mieheni ehdotteli että mentäisiin sinne yhdessä ja pienen googlettamisen jälkeen rupesi omakin mielenkiinto heräämään.

Tosin suomalaisten naisten jakamia kokemuksia en juurikaan löytänyt. Kuinka pystyit riittävästi rentoutumaan? Jäikö ensimmäinen kerta ainoaksi? Onko teille tullut jäädäkseen muita tantrisia elämäntapoja? Ei mee ku 1.

Näin ei todellakaan ole. Sauna filipina taksi wax läkäri raha pattaya massage rooms nuru massage hieronta äiti thai hieronta lesbo suomi sairaanhoitaja thai. Tästä syystä mieshieroja on monasti parempi hieroja miehelle ja naishieroja naiselle. Org ilmainen puhelinseksi suomen seksikkäin nainen big brother alaston gay sivut pikkarit myy nainen etsii seksiseuraa sex work kuopio tku wilma helsinki pissa seksi ass to mouth teen sex vids seksi hieronta finland teen porn hd milf seksiseuraa hyvinkä aistillinen hieronta gay chat suomi hannele. Paras seksikauppa turku thai says: Helsinki Classification Urban municipalities.

Tantra hieronta helsinki erotiikka tampere